Grease

Sloturi cu 5 role, 20 de linii

Scopul jocului Grease® este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA JOCUL

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 20 de linii de plată active. Pariul total pentru o rundă de joc este pariul pe linie × 20.
 • Dacă atingeți butonul săgeată din partea laterală a ecranului, se deschide panoul pentru selectarea pariului pe linie. Panoul vă dă posibilitatea să porniți sau să opriți modul Turbo. Dacă atingeți butonul săgeată din nou, sau orice parte a rolelor, se închide panoul.
  • Alegeți pariul pe linie atingând '–' sau '+'.
 • De asemenea, puteți să activați sau să dezactivați modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă atingeți butonul ÎNVÂRTIRE sau glisați în sus sau în joc pe role, acestea se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.
 • Rolele pot fi, de asemenea, învârtite utilizându-se funcția Joc Automat. Țineți apăsat butonul ÎNVÂRTIRE pentru a deschide panoul cu setările pentru Joc Automat. Dacă atingeți butonul săgeată sau orice parte a rolelor, se închide panoul.
  • Selectați numărul învârtirilor care se joacă automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până la declanșarea secvenței Reînvârtiri Rockin’ and a Rollin’, a secvenței Simboluri Sweetheart Wild, a Bonusului Jukebox sau a Jackpotului Greased Lightning.
 • Dacă faceți clic pe un număr de învârtiri în meniul Joc automat, veți începe sesiunea de Joc automat. În timpul modului Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă într-un buton OPRIRE, mai mic. Puteți opri sesiunea de joc automat făcând clic pe acest buton mai mic, OPRIRE.
 • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Dacă o secvență este declanșată, aceasta va începe automat. După ce se încheie secvența, faceți clic pe CONTINUARE pe rezumatul câștigului ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).
 • Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul butonului INFORMAȚII sau din Meniu.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform tabelului de plăți, care poate fi accesat făcând clic pe butonul INFO sau prin intermediul meniului.
  • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător din tabelul de plăți.
 • Dacă mai multe linii active au combinații câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (exceptând SCATTER), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă. Există, de asemenea, o plată separată pentru 3 simboluri WILD pe o linie de plată activă, după cum poate fi observat în tabelul de plăți. Aceasta este plătită în locul câștigului simbolului obișnuit, dacă suma câștigată de simbolurile WILD este mai mare decât câștigul simbolurilor obișnuite (prin înlocuirea cu simbol WILD).

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul Sigla jocului este simbolul SCATTER în joc. Simbolul SCATTER declanșează BONUSUL JUKEBOX când apare simultan pe rolele 1, 3 și 5.

SIMBOLURI DANNY, SANDY ȘI DANNY&SANDY

Simbolurile DANNYSANDY și DANNY&SANDY pot apărea ca simboluri unice sau ca stive cu o înălțime de 2 sau 3 simboluri pe role.

Simbolurile DANNY&SANDY pot acționa ca substitut, în același timp, și pentru simbolurile DANNY, și pentru simbolurile SANDY.

REÎNVÂRTIRI ROCKIN’ AND A ROLLIN’

Atunci când simbolurile DANNYSANDY sau DANNY&SANDY umplu rola 1 în timpul jocului principal, secvența Reînvârtiri Rockin’ and a Rollin’ este declanșată, după ce sunt plătite toate câștigurile obținute din învârtire.

Rolele se vor reînvârti gratuit de 3 ori. Câștigurile de la primele 2 reînvârtiri nu sunt acordate; doar câștigurile de la a 3-a reînvârtire se plătesc. În timpul fiecărei reînvârtiri, toate simbolurile WILD și simbolurile DANNY&SANDY se blochează pe role pentru restul secvenței.

Dacă secvența a fost declanșată de simbolurile DANNY de pe rola 1, toate simbolurile DANNY se vor bloca, de asemenea, pe role. Dacă secvența a fost declanșată de simbolurile SANDY de pe rola 1, toate simbolurile SANDY se vor bloca, de asemenea, pe role. Dacă secvența a fost declanșată de simbolurile DANNY&SANDY de pe rola 1, toate simbolurile DANNY și SANDY se transformă în simboluri DANNY&SANDY care se blochează pe role.

Când secvența ia sfârșit, simbolurile blocate se deblochează de pe role.

Notă: jocurile gratuite nu pot fi declanșate în timpul secvenței Reînvârtiri Rockin’ and a Rollin’. Secvența Reînvârtiri Rockin’ and a Rollin’< nu poate fi declanșată în timpul jocurilor gratuite.

SECVENȚA CU SIMBOLURI SWEETHEART WILD

SECVENȚA CU SIMBOLURI SWEETHEART WILD este o secvență misterioasă, pe role, care poate fi declanșată la orice învârtire din timpul jocului principal.

În timpul învârtirii rolelor, simboluri WILD cad din partea de sus a ecranului, adăugând 5-8 simboluri WILD suprapuse pe poziții aleatorii de pe role, inclusiv o stivă garantată de simboluri Wild.

BONUS JUKEBOX

Simbolurile SCATTER de pe rolele 1, 3 și 5 declanșează secvența Bonus Jukebox și poate fi aleasă una dintre cele 3 secvențe.

Faceți clic pe START în partea de jos a tonomatului, pentru a selecta 1 din cele 3 secvențe:

JOCURI GRATUITE BETTER SHAPE UP

Secvența Jocuri gratuite Better Shape Up acordă 12 jocuri gratuite doar cu simboluri cu plată mare și simboluri WILD pe role. În timpul acestei secvențe, toate simbolurile DANNY și SANDY sunt transformate, de asemenea, în simboluri DANNY&SANDY.

În timpul secvenței Jocuri gratuite Better Shape Up, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat Bonusul Jukebox. Numărul de jocuri gratuite rămase este afișat deasupra rolelor. Câștigul total din runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele jocului principal.

Notă: simbolurile SCATTER nu apar în timpul secvenței Jocuri gratuite Better Shape Up.

JOCURI GRATUITE SUMMER NIGHTS

Secvența Jocuri gratuite Summer Nights acordă 4 jocuri gratuite. La fiecare învârtire, simboluri WILD cad din partea de sus a ecranului, adăugând 5-8 simboluri WILD suprapuse pe poziții aleatorii de pe role, inclusiv o stivă garantată de simboluri Wild.

În timpul secvenței Jocuri gratuite Summer Nights, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat Bonusul Jukebox. Numărul de jocuri gratuite rămase este afișat deasupra rolelor. Câștigul total din runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele jocului principal.

Notă: simbolurile SCATTER nu apar în timpul secvenței Jocuri gratuite Summer Nights.

BONUS RYDELL HIGH

În Bonusul Rydell High, alegeți fotografii din albumul foto de absolvire a liceului pentru a câștiga premii în bani.

Jocul bonus are 5 niveluri. Alegeți 1 fotografie la fiecare nivel pentru a descoperi un premiu în bani, CÂȘTIGAȚI TOT sau ÎNCASARE.

Dacă dezvăluiți un premiu în bani îl veți câștiga și veți avansa la următoarea rundă a jocului bonus. Dacă dezvăluiți CÂȘTIGAȚI TOT, veți câștiga toate premiile în bani din acel nivel și veți avansa la următorul nivel al jocului bonus.

Primele 4 niveluri au 5 fotografii, iar al 5-lea nivel are doar 2 fotografii. În primul nivel nu apare opțiunea de ÎNCASARE.

Jocul bonus ia sfârșit atunci când descoperiți ÎNCASARE sau finalizați toate cele 5 niveluri.

În mod alternativ, puteți face clic pe butonul Alegere automată pentru ca selecțiile pentru nivelul respectiv să fie făcute automat.

Câștigul total pentru secvență este afișat în câmpul CÂȘTIG TOTAL aflat în partea de sus a ecranului.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele jocului principal.

JACKPOT GREASED LIGHTNING

Jocul Jackpot Greased Lightning poate fi declanșat la orice învârtire, de orice valoare, în timpul jocului principal. Declanșarea jocului jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele 2 jackpoturi progresive: Jackpotul Danny's sau Jackpotul Sandy's. Suma de bani aferentă fiecărui jackpot este afișată lângă contorul corespunzător Jackpotului Danny's și al Jackpotului Sandy's din partea de sus a ecranului.

Rețineți: cu cât este pariul mai mare, cu atât aveți mai multe șanse de a accesa Jackpotul.

Jocul JACKPOT GREASED LIGHTNING începe automat. Faceți clic pe siglele GREASE până când colectați 3 simboluri Danny sau 3 simboluri Sandy și câștigați jackpotul progresiv corespunzător. Numărul de simboluri colectate este afișat pe contorul de simboluri Jackpot Danny's și Jackpot Sandy's în partea de sus a ecranului.

Jocul va face alegeri în locul dvs. dacă nu finalizați selecțiile în 40 de secunde.

La finalul jocului jackpot, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele jocului principal.

Jackpotul Progresiv pentru acest joc funcționează în felul următor:

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Jackpot Danny's: 2 000 EUR; Jackpot Sandy's: 200 EUR

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0.99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Jocul jackpot este declanșat aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conțineJACKPOTUL GREASED LIGHTNING. Intrarea într-un joc jackpot garantează un câștig.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați jocul de sloturi Grease®.

Rețineți:

 • Dacă sunteți deconectat în timpul rundei de joc, jocul dvs. nu schimbă valoarea Jackpotului. Starea jocului până în momentul respectiv este memorată de cazino; data următoare când vă conectați, puteți termina runda de joc cu aceleași șanse, fără să mai puneți alt pariu.
 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Dacă 2 jucători câștigă același Jackpot Progresiv în același timp, primul primește partea progresivă și partea inițială, iar al doilea primește potul inițial plus eventuala sumă progresivă acumulată după prima câștigare a Jackpotului.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din opțiunile clientului de cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.

 

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali - Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Făcând clic pe Înapoi veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Joc automat/Oprire - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.
 • Învârtire - Se învârt rolele. Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Oprire – Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii.

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,46%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP) este de 95,55%, care include contribuția la Jackpotul Progresiv, de 0,99%.

Ultima actualizare: 29.04.2020