Batman v Superman Dawn of Justice

Slot cu 5 role, 25 de linii

Scopul jocului Batman v Superman Dawn of Justice™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA JOCUL

 • Faceți clic pe START pe fiecare ecran principal pentru a accesa jocul principal.
 • Numărul de linii de plată active este fix (25) și nu poate fi modificat.
 • Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie × 25.
  • Alegeți valoarea pariului total făcând clic pe „−' sau „+'.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate și rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
 • Treceți cu mouse-ul peste butonul JOC AUTOMAT și faceți clic pe opțiunea Joc Automat pentru a porni acest mod. În timpul modului Joc Automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în OPRIRE JOC AUTOMAT. Faceți clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat.
  • Alegeți numărul de învârtiri ce urmează a fi jucate automat din opțiunile Joc automat sau atingeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru învârtire până când se declanșează Jocurile gratuite Batman v Superman™Jocurile gratuite Dawn of Justice™ sau secvența DC Super Heroes Jackpot.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului mai mic STOP JOC AUTOMAT, cu excepția situației în care ați ales opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După încheierea secvenței, apăsați OK în ecranul rezumatului câștigurilor ca să reveniți la jocul principal.
 • Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Plățile sunt calculate în conformitate cu tabelul de plăți care poate fi accesat prin intermediul paginii INFORMAȚII.
 • Câștig pe linie = pariu pe linie × multiplicator corespunzător, conform tabelului de plăți.
 • Dacă mai mult de 1 linie de plată activă are o combinație câștigătoare, câștigurile sunt adunate. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle consecutiv pe o linie de plată.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLURI WILD

În joc există 5 simboluri WILDWILD obișnuit, Superman™ WILD, Batman™ WILD, Wonder Woman™ WILD și simbolul Doomsday™ WILD stivuit.

Simbolurile Batman™ WILD și Superman™ WILD apar în timpul jocului principal, în Jocuri gratuite Batman v Superman™ și Jocuri gratuite Dawn of Justice™; simbolul Doomsday™ WILD apare în timpul jocului principal și în Jocurile gratuite Dawn of Justice™; simbolurile Wonder Woman™ WILD apar doar în timpul Jocurilor gratuite Dawn of Justice™; simbolurile WILD normale apar atunci când se confruntă simbolurile WILD Batman™ și Superman™.

Atunci când un simbol Superman™ WILD și unul Batman™ WILD sunt obținute pe același rând în timpul jocului principal (cu simbolul Batman™ WILD aflat la stânga celui Superman™ WILD), acestea se înfruntă și declanșează secvența Jocuri gratuite Batman v Superman™. În timpul Jocurilor Gratuite Batman v Superman™ apare simbolul Batman™ WILD, care poartă o armură de putere. Acest simbol plătește la fel ca un simbol Batman™ WILD normal.

Atunci când simbolul Doomsday™ WILD stivuit este obținut în întregime pe rola 3 în timpul jocului principal, este declanșată secvența Jocuri gratuite Dawn of Justice™.

SIMBOLURI SHIFTING WILD

Simbolurile Superman™ WILD și Batman™ WILD sunt simboluri shifting WILD. După ce aceste simboluri sunt obținute în timpul jocului principal sau în timpul Jocurilor gratuite Batman v Superman™, acestea vor rămâne pe role și se vor deplasa cu o poziție în timpul învârtirii următoare.

Simbolurile Batman™ WILD se deplasează o poziție către dreapta în timpul fiecărei învârtiri. Când un simbol Batman™ WILD se află pe rola 5, la următoarea învârtire va ieși de pe role. Simbolurile Superman™ WILD se deplasează o poziție către stânga în timpul fiecărei învârtiri. Când un simbol Superman™ WILD se află pe rola 1, la următoarea învârtire va ieși de pe role.

Atunci când un simbol Batman™ WILD și unul Superman™ WILD sunt obținute pe același rând în timpul jocului principal (cu simbolul Batman™ WILD aflat la stânga celui Superman™ WILD) sunt declanșate Jocurile gratuite Batman v Superman™. Sunt create simboluri WILD obișnuite suplimentare, atunci când simbolurile Batman™ și Superman™ WILD se înfruntă în acest mod, în timpul Jocurilor gratuite Batman v Superman™.

Simbolul Doomsday™ WILD apare ca simbol stivuit shifting WILD în Jocurile gratuite Dawn of Justice™. În timpul fiecărei învârtiri din Jocurile gratuite Dawn of Justice™, simbolul stivuit Doomsday™ WILD se deplasează câte o rolă spre stânga, până ajunge pe rola 1.

Simbolurile WILD sunt salvate pentru fiecare valoare a pariului.

JOCURI GRATUITE BATMAN V SUPERMAN™

Atunci când un simbol Batman™ WILD și unul Superman™ WILD sunt obținute pe același rând în timpul jocului principal (cu simbolul Batman™ WILD aflat la stânga celui Superman™ WILD) este declanșată secvența Jocuri gratuite Batman v Superman™.

Faceți clic pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE pentru a începe secvența Jocuri gratuite. Alegeți un super erou – Batman™ sau Superman™ – și faceți clic pe START.

În timpul Jocurilor Gratuite Batman v Superman™ apare simbolul Batman™ WILD, care poartă o armură de putere. Acest simbol plătește la fel ca un simbol Batman™ WILD normal.Atunci când un simbol Batman™ WILD este obținut pe același rând cu un simbol Superman™ WILD (și simbolul Batman™ WILD se află la stânga simbolului Superman™ WILD), perechea se va lupta pe role.Simbolul care va pierde lupta va dispărea de pe role și va lăsa simboluri WILD obișnuite în urma sa. Sunt acordate 4 jocuri gratuite suplimentare, dacă super eroul pe care îl alegeți câștigă și rămâne pe role.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul CÂȘTIG aflat sub role. Câștigul total pentru runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul CÂȘTIG TOTALaflat în dreapta rolelor. Numărul de Jocuri gratuite rămase este afișat în câmpul JOCURI GRATUITE, aflat în stânga rolelor.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Apăsați OK pentru a reveni la rolele jocului principal.

JOCURI GRATUITE DAWN OF JUSTICE™

Atunci când simbolul Doomsday™ WILD stivuit este obținut în întregime pe rola 3 în timpul jocului principal, este declanșată secvența Jocuri gratuite Dawn of Justice™.

Apăsați butonul APASĂ PENTRU A ÎNCEPE și apoi OK pe mesajul pop-up pentru a porni secvența Jocuri gratuite.

Simbolul Doomsday™ WILD apare din dreapta rolelor și se oprește pe rola 5 în timpul primei runde a Jocurilor gratuite Dawn of Justice™.Apoi, simbolul stivuit Doomsday™ WILD se deplasează 1 rolă către stânga, la fiecare învârtire din timpul rundei de jocuri gratuite. Jocurile gratuite Dawn of Justice™ se încheie atunci când simbolul Doomsday™ WILD stivuit ajunge pe rola 1.Când se întâmplă aceasta, simbolul Doomsday™ WILD stivuit se transformă într-un simbol WILD dublu stivuit care acoperă atât rola 1, cât și rola 2.

Atunci când simbolurile WILD Superman™, Batman™ sau Wonder Woman™ sunt obținute oriunde în stânga unui simbol Doomsday™ WILD stivuit, acestea vor împinge simbolul Doomsday™ WILD înapoi pe rola anterioară. Fiecare simbol WILD Super Erou obținut împinge simbolul Doomsday™ WILD stivuit pe rola anterioară. Simbolul Doomsday™ WILD nu poate fi împins înapoi mai departe de rola 5.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul CÂȘTIG aflat sub role. Câștigul total pentru runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul CÂȘTIG TOTALaflat în dreapta rolelor. Numărul de Jocuri gratuite rămase este afișat în câmpul JOCURI GRATUITE, aflat în stânga rolelor.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Apăsați OK pentru a reveni la rolele jocului principal.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jocul este legat de Jackpotul DC Super Heroes.

Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes. Intrarea într-o secvență Jackpot garantează un câștig. Dezvăluiți toate bilele de energie necesare pentru un jackpot anume sau așteptați ca cele 30 de secunde să se scurgă.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Secvența Jackpot conține 20 de celule, fiecare ascunzând 1 din cele 4 tipuri de bile de energie: verde, albastră, galbenă sau roșie. Dacă faceți clic pe o celulă veți descoperi o bilă de energie. Jackpotul este câștigat atunci când toate bilele de energie necesare au fost descoperite. Jackpotul mini necesită 2 bile verzi de energie, Jackpotul minor necesită 3 bile albastre de energie, Jackpotul major necesită 4 bile galbene de energie și Jackpotul uriaș necesită 5 bile roșii de energie.

Jocul Jackpot DC Super Heroes are temporizator (30 secunde). Dacă nu sunt dezvăluite toate bilele de energie necesare pentru un jackpot înainte ca timpul să se scurgă, jackpotul este acordat automat. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali - Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe INFORMAȚII, va fi afișat ecranul de referință ce descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, funcția de navigare între diferitele ecrane cu informații va fi activată.
  • Ecranele cu Tabelul de plăți prezintă toate combinațiile câștigătoare.
  • Ecranul Simboluri shifting Wild explică secvența cu simboluri shifting Wild Batman v Superman ™ din joc.
  • Ecranele Jocuri gratuite explică ce secvențe de Jocuri gratuite pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Dacă faceți clic pe ÎNAPOI LA ROLE veți părăsi ecranul Info și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariu total – Măriți sau micșorați pariul total apăsând butoanele “+” sau “−”
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – Învârtiți rolele de mai multe ori consecutiv. Încheiați modul activ de învârtire automată a rolelor.
 • Stop – opriți funcția de animație pentru învârtirea rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,06%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,05%.

Ultima actualizare: 29.04.2020