Batman and The Batgirl Bonanza

Sloturi cu 5 role, 60 de coloane

Scopul jocului Batman™ & the Batgirl™ Bonanza este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 60 de linii de plată active. Pariul pe linie pentru o rundă de joc este pariul total împărțit la 60.
 • Faceți clic pe START pe fiecare ecran principal pentru a accesa jocul principal.
 • Faceți clic pe butonul ‘−’ sau ‘+’ de mai jos de PARIU TOTAL pentru a vă modifica pariul total.
 • Faceți clic pe butonul MOD TURBO pentru a porni sau opri Modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate și rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti rolele până la declanșarea Jocurilor gratuite Batman™ Team-up, a reînvârtirilor blocate Batgirl™ sau a Jackpotului DC Super Heroes.
  • Faceți clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. În timpul modului Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în STOP JOC AUTOMAT. Faceți clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului mai mic STOP JOC AUTOMAT, cu excepția situației în care ați ales opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După încheierea secvenței, faceți clic pe OK pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (dacă mai sunt învârtiri automate de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Toate plățile sunt pariul pe linie înmulțit cu valoarea câștigului din Tabelul de plăți.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD din joc este simbolul WILD Liliac.

Simbolul WILD poate înlocui orice simbol cu excepția simbolului BONUS. De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 3 sau mai multor simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul BONUS.

Simbolul BONUS apare doar în timpul jocului principal și doar pe coloanele 3, 4 și 5. Când sunt obținute simboluri BONUS pe aceste coloane în aceeași învârtire din jocul principal, se declanșează secvența de jocuri gratuite Batman Team-Up.

SIMBOLURI STIVUITE

Simbolurile Batman™, Batgirl™ și Robin™ apar ca simboluri individuale pe role în timpul jocului principal și al Jocurilor gratuite Batman Team-Up. Simbolurile Batman, Batgirl și Robin apar și în grămezi 2 simboluri și de 3 simboluri pe coloanele 3, 4 și 5 în timpul jocului principal și al Jocurilor gratuite Batman Team-Up.

SIMBOLURILE DIVIZATE

Simbolurile DIVIZATE din jocul principal sunt Batman/Robin, Batman/Batgirl, Batgirl/Robin. Un simbol DIVIZAT poate înlocui oricare dintre simbolurile reprezentate sau pe amândouă, în oricât de multe combinații câștigătoare.

ÎNVÂRTIRILE CU BLOCARE BATGIRL

Obțineți 4 simboluri identice pe primele 2 coloane pentru a câștiga 5 Reînvârtiri gratuite Batgirl. Simbolurile DIVIZATE și simbolurile WILD pot fi considerate simboluri identice. În timpul reînvârtirilor, doar cele 3 role mari din partea dreaptă sunt învârtite: rolele mai mici din partea stângă sunt blocate pe poziție.

JOCURILE GRATUITE BATMAN TEAM-UP

Secvența de jocuri gratuite Batman Team-Up este declanșată ori de câte ori apar 3 simboluri BONUS pe rolele 3, 4 și 5 simultan, în jocul principal.

Înainte ca secvența să înceapă, pe ecran va fi afișat un material video. Faceți clic pe butonul MAI DEPARTE pentru a ignora videoclipul.

Când începe secvența, faceți clic pe cărțile ALEGE-MĂ PE MINE de pe ecranul de selecție pentru a dezvălui personaje. Fiecare carte ALEGE-MĂ PE MINE se va adăuga la o zonă de colectare a personajelor, aflată în partea de sus a ecranului: Robin, Batgirl sau Batman. Continuați să faceți clic pe cărțile ALEGE-MĂ PE MINE până când o zonă de colectare a personajelor este plină, pentru a dezvălui numărul de jocuri gratuite câștigate: 12, 17 sau 25.

După dezvăluirea numărului de jocuri gratuite câștigate, faceți clic pe butonul START.

În timpul Jocurilor gratuite Batman Team-Up, coloanele 1 și 2 fuzionează, pentru a forma o singură rolă plină cu simboluri mari 2x2. Combinațiile câștigătoare se pot forma ca standard de-a lungul tuturor rolelor, în timpul jocurilor gratuite.

Jocurile Gratuite Batman Team-up nu pot fi redeclanșate.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jocul este legat de Jackpotul DC Super Heroes.

Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes. Intrarea într-o secvență Jackpot garantează un câștig. Dezvăluiți toate bilele de energie necesare pentru un jackpot anume sau așteptați ca cele 30 de secunde să se scurgă.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Secvența Jackpot conține 20 de celule, fiecare ascunzând 1 din cele 4 tipuri de bile de energie: verzi, albastră, galbenă sau roșie. Atingerea unei celule dezvăluie o bilă de energie. Jackpotul este câștigat atunci când toate bilele de energie necesare au fost descoperite. Jackpotul mini necesită 2 bile verzi de energie, Jackpotul minor necesită 3 bile albastre de energie, Jackpotul Major necesită 4 bile galbene de energie și Jackpotul uriaș necesită 5 bile roșii de energie.

Jocul Jackpot DC Super Heroes are temporizator (30 secunde). Dacă nu sunt dezvăluite toate bilele de energie necesare pentru un jackpot înainte ca timpul să se scurgă, jackpotul este acordat automat. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.
 • Bonus Jeton de Aur - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți bonusul Jetoane de Aur disponibil. Dacă apăsați pe această pictogramă, se deschide meniul Jetoane de Aur.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată sunt reprezentate de linii care apar peste role, după cum este ilustrat pe ecranul Liniile de plată de pe pagina Informatii.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.
 • Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Pariul pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariu total indică suma totală pariată pe runda de joc. Rapoartele de plată prezentate în tabelul de plăți sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Simbolul Scatter face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Scatter pot fi găsite mai sus.

Butoane::

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Liniile și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează numărul de linii de plată active.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire / Oprire - Învârtiți rolele. / Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii. În modul activ Joc Automat, opriți funcția de animație pentru învârtirea automată și afișați imediat rezultatul. Dacă faceți clic pe Stop în modul activ Joc Automat, modul de învârtire a rolelor Joc Automat nu va fi dezactivat.În timpul învârtirilor, butonul Învârtire se transformă în butonul Stop, care oprește animația de învârtire a rolelor și afișează imediat rezultatul.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: Orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 96,00%, care include contribuția la Jackpotul Progresiv, de 0,99% .

Ultima actualizare: 28.04.2020