Batman and Mr. Freeze Fortune

Scopul jocului Batman™ & Mr. Freeze™ Fortune este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Atingeți START pe ecranul inițial ca să intrați în jocul principal.
 • Există 1024 de moduri de câștig pe role în jocul principal.
 • Există 2400 de moduri de câștig pe rolele din jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze.
 • Numărul de moduri de câștig este fix pentru jocul principal, reînvârtiri și jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze.
 • Pariul total pentru o rundă de joc este valoarea pariului × 50.
  • Alegeți pariul total atingând „−' sau „+'.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Făcând clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți învârti rolele cu pariul total curent selectat. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
  • Țineți cursorul mouse-ului deasupra butonului JOC AUTOMAT și apoi faceți clic pe o opțiune Joc Automat ca să porniți modul Joc Automat. În timpul modului Joc Automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în OPRIRE JOC AUTOMAT. Apăsați pe butonul OPRIRE JOC AUTOMAT dacă vreți să opriți modul Joc Automat.
  • De la opțiunile pentru Joc automat, selectați numărul învârtirilor care vor fi jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru învârtire până când se declanșează Jocurile Gratuite Batman Vs Mr. FreezePolar Prizes sau Jackpotul DC Super Heroes.
  • Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. Faceți clic pe CONTINUARE pe rezumatul câștigului pentru secvența Jackpot DC Super Heroes ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate). Faceți clic pe OK pe rezumatul câștigului pentru secvența Jocuri Gratuite Batman Vs Mr. Freeze ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat. După încheierea secvenței, faceți clic pe OK în rezumatul câștigurilor ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă v-au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat din Meniu sau din pagina INFORMAȚII .

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile sunt calculate în conformitate cu Tabelul de plăți, care pot fi accesat din Meniu sau de pe pagina INFORMAȚII .
  • Toate plățile sunt Valoarea Fisei înmulțită cu valoarea câștigului din Tabelul de Plăți.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate direcțiile pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

FUNCȚIA ALL-WAYS

Secvența All-Ways este activă în permanență, oferind 1024 de moduri de câștig la învârtirile din jocul principal și 2400 de moduri de câștig la jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze.

3 sau mai multe simboluri identice care apar oriunde pe role consecutive constituie un câștig. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle oriunde pe role consecutive.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD Liliac este simbolul WILD în jocul principal.

Simbolul WILD Liliac poate să înlocuiască oricare alt simbol.

Nu există raporturi de plată separate pentru simbolul WILD Liliac.

SIMBOLUL BONUS

3 sau mai multe simboluri BONUS care apar oriunde pe role la aceeași învârtire declanșează Jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze. Simbolul BONUS nu poate apărea la o învârtire la care se declanșează secvența pe role Polar Prizes. De asemenea, simbolul BONUS nu poate apărea la Wild Mr. Freeze Spins sau în Jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze.

ÎNVÂRTIRI PE ROLELE PRINCIPALE

Învârtirile pe rolele principale se joacă cu un număr fix de 1024 de moduri de câștig. Simbolurile Batman, Mr. Freeze și Robin pot apărea ca simboluri simple și ca stive de 2, 3 sau 4 simboluri înălțime. Fiecare rolă are înălțimea de 4 simboluri. La Polar Prize Vault, rolele 2, 3 și 4 sunt împărțite în două, pe mijloc.

SECVENȚA PE ROLE POLAR PRIZES

După fiecare învârtire din jocul principal, se poate deschide Polar Prize Vault, pentru a dezvălui 1 din cele 4 Polar Prize. Secvențele sunt deschise mai jos:

Multiplier Wild

Fiecare simbol WILD din rezultatul învârtirilor dobândește un multiplicator, care poate fi între 2X și 5X. Multiplicatorul pentru un WILD se aplică la toate câștigurile din care face parte simbolul WILD. Simbolurile WILD cu multiplicator se înmulțesc între ele atunci când fac parte din aceeași combinație câștigătoare (de exemplu: un câștig care conține un simbol WILD cu multiplicator 2X și un simbol WILD cu multiplicator 3X se înmulțește cu 6).

Multiplicator de câștig

Toate câștigurile de pe role se înmulțesc cu multiplicatorul afișat în Polar Prize Vault. Acest multiplicator poate fi între 3X – 10X.

Transformarea simbolului Mr. Freeze

Toate exemplarele din același tip de simbol din rezultatul unei învârtiri se transformă în simbolul Mr. Freeze.

Wild Mr. Freeze Spins

Rolele se re-învârt până când apare un câștig. Toate simbolurile WILD care erau pe role la învârtirea declanșatoare îngheață și rămân blocate pe poziție în timpul reînvârtirilor. Simbolurile WILD noi eventual apărute în timpul reînvârtirilor îngheață și ele și rămân blocate pe poziție.

Secvența Wild Mr. Freeze Spins se poate declanșa numai după o învârtire necâștigătoare.

În timpul secvenței Wild Mr. Freeze Spins, rolele sunt învârtite automat folosindu-se aceeași valoare a fisei ca la învârtirea care a declanșat secvența.

JOCURILE GRATUITE BATMAN VS MR. FREEZE

3, 4 și 5 simboluri SCATTER care apar oriunde pe role declanșează 10, 12 sau 15 Jocuri gratuite Batman Vs Mr. Freeze.

Jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze se joacă pe un set de role separat. Pe aceste role există 2400 de moduri de câștig, și toate simbolurile WILD de pe aceste role sunt simboluri WILD cu multiplicator.

Fiecare WILD cu multiplicator are o valoare de multiplicare între X2 și X5. Multiplicatorul pentru un WILD se aplică la toate câștigurile din care face parte simbolul WILD cu multiplicator. Simbolurile WILD cu multiplicator se înmulțesc între ele atunci când fac parte din aceeași combinație câștigătoare (de exemplu: un câștig care conține un simbol WILD cu multiplicator 2X și un simbol WILD cu multiplicator 3X se înmulțește cu 6).

În timpul Jocurilor Gratuite Batman Vs Mr. Freeze, rolele sunt învârtite automat folosindu-se aceeași valoare a fisei ca la învârtirea care a declanșat secvența. După fiecare învârtire, câștigul pentru acea învârtire este afișat în câmpul Câștig. Câmpul Jocuri gratuite afișează numărul total de jocuri gratuite rămase. Câmpul Câștig Total afișează câștigurile acumulate din toate Jocurile gratuite jucate până în momentul respectiv.

Simbolul BONUS nu poate apărea în jocurile gratuite: Jocurile gratuite Batman Vs Mr. Freeze nu pot fi redeclanșate.

După ce s-au încheiat toate jocurile gratuite, apare un rezumat al câștigurilor, care afișează câștigurile cumulate din toate învârtirile gratuite. Atingeți OK pentru a reveni la rolele jocului principal.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jackpotul DC Super Heroes este un jackpot misterios progresiv cu mai multe niveluri, conectat la seria de jocuri DC Super Heroes. Un mic procentaj din fiecare pariu plasat în oricare dintre jocurile DC Super Heroes se adaugă la jackpotul progresiv. Procentajul din toate pariurile plasate se distribuie între cele patru niveluri de jackpot, afișate în partea de sus a ecranului jocului, deasupra rolelor.

La jocul Jackpot se poate câștiga orice nivel al Jackpotului DC Super Heroes, acesta declanșându-se aleatoriu după oricare învârtire din jocul principal din orice joc din seria DC Super Heroes. Acesta nu este declanșat de nicio combinație de simboluri, și chiar și o învârtire necâștigătoare din jocul principal poate declanșa jocul jackpot. Declanșarea jocului jackpot este posibilă la orice valoare a pariului, dar șansa crește sau scade proporțional cu valoarea pariului.

Intrarea în jocul jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi: jackpotul Mini, jackpotul Minor, jackpotul Major și jackpotul Grand. Cele patru niveluri de jackpot diferite reprezintă premii de valori diferite, la care jackpotul Mini acordă premiul cel mai mic și jackpotul Grand îl acordă pe cel mai mare.

Ecranul jocului jackpot prezintă o grilă de selecție cu 20 de celule hexagonale. Când alegeți o celulă, descoperiți una dintre cele patru culori de energie, fiecare corespunzând unuia dintre cele patru jackpoturi progresive: Verde pentru jackpotul Mini, albastru pentru jackpotul Minor, galben pentru jackpotul Major și roșu pentru jackpotul Grand. Când descoperiți o culoare, aceasta umple una din bilele de energie de sub caseta jackpotului respectiv. Fiecare dintre jackpoturi necesită un număr diferit de bile de energie ca să fie câștigat: 2 bile pentru jackpotul Mini, 3 bile pentru jackpotul Minor, 4 bile pentru jackpotul Major și 5 bile pentru jackpotul Grand.

Jucătorul alege celule de pe grilă până când se selectează numărul necesar de bile de aceeași culoare pentru câștigarea unui jackpot. Odată adunate toate bilele de o anumită culoare, se acordă nivelul corespunzător de jackpot. Când apăsați pe Continuare, jocul jackpot se încheie și reveniți la jocul principal. Câștigurile din jocul Jackpot se adună cu câștigurile din învârtirea declanșatoare din jocului principal (dacă este cazul) și sunt afișate în câmpul Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate eventual.

Jocul Jackpot DC Super Heroes este prevăzut cu un temporizator. Dacă nu colectați un set de bile identice înainte să se scurgă timpul prestabilit, se selectează automat celule și se acordă jackpotul corespunzător.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în euro în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.

Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold – Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie – Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali – Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite – Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.
 • Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:
 • Jocuri – Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate – Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit – Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu – Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric – Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni – Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor – Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi – Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații – Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariu Total - Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+'.
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (în engleză, „return to player' - RTP) este de 96,04%, care include contribuția la Jackpot, de 0,99% .

Ultima actualizare: 05.05.2020