Batman Begins

Sloturi cu 5 role, 20 de linii

Scopul jocului Batman Begins™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA JOCUL

 • Faceți clic pe CONTINUARE în ecranul de intrare pentru a accesa jocul principal.Puteți face clic și pe Nu se mai afișează, dacă doriți să săriți peste acest ecran pe viitor.
 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 20 de linii de plată active. Pariul total pentru o rundă de joc este pariul pe linie × 20.
 • Pariul pe linie poate fi selectat din panoul OPȚIUNI PARIU din partea de jos a ecranului.
  • Faceți clic pe „−' sau „+' de sub PARIU/LINIE pentru a alege pariul pe linie.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO, reprezentat prin 3 săgeți portocalii, pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate și rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.
 • În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
 • Treceți cu mouse-ul peste butonul JOC AUTOMAT , reprezentat prin 2 săgeți albastre suprapuse și faceți clic pe o opțiune pentru a porni funcția de Joc automat. În timpul modului Joc automat, butoanele JOC AUTOMAT și MOD TURBO sunt dezactivate. Faceți clic pe butonul OPRIRE care apare în locul butonului ÎNVÂRTIRE, pentru a opri sesiunea de Joc automat.
  • Selectați numărul de învârtiri care vor fi jucate automat sau apăsați PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a trece la una dintre etapele Temple, Wayne Manor, the Batcave, Arkham Asylum, the Monorail sau până la declanșarea secvenței DC Super Heroes Jackpot.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat în interiorul butonului OPRIRE.
 • Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul butonului i aflat sub role.
 • Atunci când o etapă este declanșată și apare ecranul introductiv, faceți clic pe butonul CONTINUARE pentru a continua.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Există 3 tipuri de simboluri WILD în fiecare etapă a jocului: un simbol WILD obișnuit, un simbol WILD extins și un simbol WILD special.

Toate simbolurile WILD pot înlocui orice alt simbol, pentru a forma cel mai mare câștig posibil.

Silueta orașului Gotham cu sigla Batman și cuvântul WILD scrisă pe aceasta este simbolul WILD obișnuit din joc. Simbolul WILD obișnuit poate apărea în timpul oricărei etape.

Indiferent de etapă, atunci când este obținut un simbol Batman pe punctul fierbinte (poziția mijlocie de pe rola 3), acesta se extinde, umple rola și devine un simbol WILD extins.

Fiecare din cele 5 etape conțin și un simbol WILD special, unic pentru fiecare etapă: WILD Floare, WILD Petrol, WILD Mașina lui Batman, WILD Semnal cu liliac și WILD Microunde.

ETAPE

În joc există 5 etape. În fiecare etapă există 2 contoare, aflate deasupra rolelor și un punct fierbinte, aflat în centrul rolei 3. Dacă umpleți un contor, veți accesa etapa care corespunde acelui contor. Citiți despre cum se pot umple contoarele în secțiunile etapei, descrise în cele ce urmează.

Fiecare din cele 5 etape au un simbol WILD special, care poate fi obținut doar în acea etapă. Acestea sunt descrise în detaliu, în cele ce urmează.

 • Jocul începe cu etapa The Temple. Etapa The Temple este declanșată și dacă obțineți simboluri Ra’s al Ghul pe punctele fierbinți, pentru a umple contorul din The Monorail.
  The Temple conține simboluri WILD Floare, care se extind 1 poziție pe role, în 4 direcții diagonale, atunci când sunt obținute. Obțineți un simbol Bruce Wayne pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din stânga și obțineți un simbol Dr. Crane pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din dreapta. Când contorul are 4 bare, acesta este considerat plin și jocul va trece la o etapă nouă.
 • Etapa Wayne Manor este declanșată de simbolurile Bruce Wayne, obținute pe punctul fierbinte și care umplu contorul din <="" b="">sau The Batcave.
  Wayne Manor conține simboluri WILD Petrol, care se duplică pe 2-5 poziții de pe rolele adiacente, atunci când sunt obținute. Obțineți un simbol Sperietoare de ciori pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din stânga. Obțineți un simbol Gordon pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din dreapta. Când contorul are 4 bare, acesta este considerat plin și jocul va trece la o etapă nouă.
 • Etapa The Batcave este declanșată de simbolurile Dr. Cane, obținute pe punctul fierbinte și umplând contorul din The Temple sau Arkham Asylum.
  The Batcave conține simboluri WILD Mașina lui Batman. Când obțineți un simbol WILD Mașina lui Batman, este declanșată o reînvârtire și simbolul WILD Mașina lui Batman rămâne pe role. În timpul unei reînvârtiri toate simbolurile WILD Mașina lui Batman aflate pe role se deplasează 1 poziție spre stânga. Un simbol WILD Mașina lui Batman de pe rola 1 se va deplasa la stânga și va ieși de pe role. Reînvârtirile continua până când un mai există simboluri WILD Mașina lui Batman pe role. Obțineți un simbol Bruce Wayne pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din stânga. Obțineți un simbol Gordon pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din dreapta. Când contorul are 4 bare, acesta este considerat plin și jocul va trece la o etapă nouă.
 • Etapa Arkham Asylum este declanșată de simbolurile Sperietoare de ciori, obținute pe punctul fierbinte și care umplu contorul din Wayne Manor sau The Monorail.
  Arkham Asylum conține simboluri WILD Semnal cu liliac, care pot fi adăugate pe o poziție aleatorie pe role, în timpul oricărei învârtiri și poate conține un multiplicator cu o valoare între 2X și 50X. Acest multiplicator se aplică tuturor combinațiilor câștigătoare în care participă simbolul WILD Semnal cu liliac. Într-o învârtire poate fi obținut un singur simbol WILD Semnal cu liliac. Obțineți un simbol Gordon pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din stânga. Obțineți un simbol Dr. Cane pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din dreapta. Când contorul are 4 bare, acesta este considerat plin și jocul va trece la o etapă nouă.
 • Etapa The Monorail este declanșată de simbolurile Gordon, pe punctul fierbinte și umple contorul din Wayne ManorThe Batcave sau Arkham Asylum.
  The Monorail conține simboluri WILD Microunde. Când obțineți simbolul WILD Microunde, simbolul adiacent cu cea mai mare plată (în afară de simbolul WILD extins Batman) este duplicat pe alte poziții ale rolelor. Când sunt obținute 2 sau mai multe simboluri WILD Microunde în aceeași învârtire, toate simbolurile adiacente simbolurilor WILD Microunde sunt evaluate și este duplicat doar simbolul cu cea mai mare plată (cu excepția simbolului WILD extins Batman). Obțineți un simbol Sperietoare de ciori pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din stânga. Obțineți un simbol Ra’s al Ghul pe punctul fierbinte pentru a adăuga 1 bară la contorul din dreapta. Când contorul are 4 bare, acesta este considerat plin și jocul va trece la o etapă nouă.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jocul este legat de Jackpotul DC Super Heroes.

Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes. Intrarea într-o secvență Jackpot garantează un câștig. Dezvăluiți toate bilele de energie necesare pentru un jackpot anume sau așteptați ca cele 30 de secunde să se scurgă.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Secvența Jackpot conține 20 de celule, fiecare ascunzând 1 din cele 4 tipuri de bile de energie: verzi, albastră, galbenă sau roșie. Atingerea unei celule dezvăluie o bilă de energie. Jackpotul este câștigat atunci când toate bilele de energie necesare au fost descoperite. Jackpotul mini necesită 2 bile verzi de energie, Jackpotul minor necesită 3 bile albastre de energie, Jackpotul Major necesită 4 bile galbene de energie și Jackpotul uriaș necesită 5 bile roșii de energie.

Jocul Jackpot DC Super Heroes are temporizator (30 secunde). Dacă nu sunt dezvăluite toate bilele de energie necesare pentru un jackpot înainte ca timpul să se scurgă, jackpotul este acordat automat. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de jackpot și la actualizarea jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului. Faceți clic pe butonul x pentru a vă întoarce la jocul principal.

Paginile de informații:

 • Dacă faceți clic pe i, va fi afișat ecranul de referință ce descrie diferitele componente ale jocului. Dacă apăsați pe săgeți, aveţi posibilitatea de a comuta între ecranele cu informații.
  • Ecranele Etape explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul cu Plăți simboluri prezintă toate combinațiile câștigătoare.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe x veți închide ecranul i și veți reveni la joc.

Butoane:

 • i - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariu/Linie – Măriți sau micșorați pariul pe linie apăsând butoanele “+” sau “−”
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc automat PORNIT (butonul albastru) – Învârtiți rolele de mai multe ori, succesiv.
 • Stop – Opriți animația de învârtire a rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii /Încheiați modul joc automat activ, de învârtire a rolelor.
 • Mod Turbo (Buton portocaliu) – Porniți/Opriți Modul turbo. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,04%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,03%.

Ultima actualizare: 29.04.2020