Batman and the Riddler Riches

Sloturi cu 5 role, 243 de moduri

Scopul jocului Batman™ & The Riddler™ Riches este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 243 de moduri de câștig. Pariul total pentru o rundă de joc este valoarea pariului × 25.
 • Faceți clic pe START pe fiecare ecran principal pentru a accesa jocul principal.
  • Alegeți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+' de sub PARIU TOTAL.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru învârtire până când se declanșează Roata Bonus Batman vs the Riddler sau secvența Jackpot DC Super Heroes.
  • Faceți clic pe o opțiune ca să porniți funcția Joc Automat. Când este activat modul Joc Automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în OPRIRE JOC AUTOMAT. Faceți clic pe butonul OPRIRE JOC AUTOMAT dacă vreți să opriți modul Joc Automat.
  • Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După încheierea secvenței, faceți clic pe OK pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (dacă mai sunt învârtiri automate de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Toate plățile sunt calculate înmulțind valoarea fisei cu valoarea câștigului, conform tabelului de plăți.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate direcțiile pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

FUNCȚIA ALL-WAYS

Există un număr fix de 243 de Moduri de Câștig la fiecare învârtire.

3 sau mai multe simboluri identice apărute pe role consecutive, începând cu prima rolă din stânga, indiferent de poziție, formează un câștig. Câștigurile se înmulțesc cu valoarea fisei.

Simbolul SCATTER face excepție de la această regulă. Mai multe detalii referitoare la simbolurile SCATTER pot fi găsite la secțiunea corespunzătoare de mai jos.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD Liliac este simbolul WILD din jocul principal, Mystery Spins și jocurile gratuite Multiplier.

Jocul prezintă, de asemenea, simboluri WILD lipicioase, care nu apar decât în Jocurile Gratuite Sticky Wild.

Simbolurile WILD Liliac și WILD lipicios pot înlocui orice simbol cu excepția simbolului SCATTER. Simbolul WILD Liliac poate să apară doar pe rolele 2, 3, 4 și 5. Simbolul WILD lipicios poate să apară doar pe rolele 2, 3, 4 și 5.

Simbolul WILD Liliac nu apare în Jocurile Gratuite Sticky Wild.

Nu există raporturi de plată separate pentru simbolul WILD Liliac sau WILD lipicios.

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER din joc este simbolul BONUS.

Simbolul BONUS apare numai pe rolele 1, 2 și 3 și nu poate să apară decât după o învârtire a rolelor (nu și după o prăbușire). Când pe rolele 1, 2 și 3 apar 3 simboluri BONUS, indiferent de poziție, după aceeași învârtire din jocul principal, se declanșează Roata Bonus Batman vs The Riddler. Simbolurile BONUS nu apar decât în jocul principal și nu pot să apară la Mystery Spins.

Dacă pe role aterizează mai puțin de 3 simboluri BONUS împreună cu un câștig pe linii, se declanșează un al doilea val, dar secvența Roata Bonus Batman vs The Riddler nu se declanșează. Când explodează combinațiile câștigătoare, simbolurile BONUS explodează și ele. Pe role nu mai apar alte simboluri BONUS începând cu valul 2, dar valurile continuă până când se termină toate combinațiile câștigătoare.

Dacă pe role aterizează 3 simboluri BONUS împreună cu un câștig pe linii, se declanșează un al doilea val. Combinațiile câștigătoare explodează, dar nu și simbolurile BONUS. Ulterior se declanșează în continuare valuri până când se termină toate combinațiile câștigătoare, dar simbolurile BONUS nu explodează. După ce se termină toate combinațiile câștigătoare, se joacă secvența Roata Bonus Batman vs The Riddler.

SIMBOLURI STIVUITE

Simbolurile Batman, the Riddler și Robin pot apărea ca simboluri simple și în stive de 2 sau 3 simboluri pe toate rolele în jocul principal, Mystery Spins, Jocurile Gratuite Multiplier și Sticky Wild.

ROLE CARE SE PRĂBUȘESC

Când se învârt rolele, apare un nou val de simboluri. Simbolurile din orice combinație câștigătoare explodează după ce se acordă câștigurile. Simbolurile rămase atunci pe role pică, umplând locurile eliberate după eliminarea simbolurilor, iar apoi, din partea de sus a rolelor pică alte simboluri. Acest fenomen este numit prăbușire și formează un nou val de simboluri.

Un val poate crea noi combinații câștigătoare, determinând o nouă prăbușire, care generează un nou val.

Simbolurile WILD lipicioase sunt o excepție. Simbolurile WILD lipicioase galbene și verzi nu explodează niciodată, nici chiar după ce participă la combinații câștigătoare. Simbolurile WILD lipicioase roșii explodează după ce se prăbușesc rolele, chiar și dacă nu participă la combinații câștigătoare.

Când o prăbușire nu mai generează niciun câștig nou, nu se mai declanșează alte prăbușiri.

MYSTERY SPINS

Simbolurile misterioase pot să apară la începutul oricărei învârtiri din jocul principal. Aceste simboluri misterioase se transformă în același simbol aleatoriu odată ce toate celelalte simboluri s-au oprit pe role.

Mystery Spins pot apărea numai în jocul principal. Simbolurile BONUS nu pot apărea pe role în timpul rundei Mystery Spins.

ROATA BONUS BATMAN VS THE RIDDLER

3 simboluri SCATTER obținute simultan oriunde pe rolele 1, 2 și 3 declanșează Roata Bonus Batman vs The Riddler, care acordă 1 dintre cele 3 secvențe: Jocuri Gratuite Multiplier, Jocuri Gratuite Sticky Wild sau Bonusul Riddler Box.

Înainte să apară Roata Bonus Batman vs The Riddler, se afișează un videoclip. Faceți clic pe butonul IGNORARE pentru a sări peste videoclip.

Faceți clic pe butonul Învârtire de lângă Roata Bonus ca să învârtiți săgeata de pe roată. Săgeata se va opri la secvența câștigată, care va începe imediat.

JOCURI GRATUITE MULTIPLIER

Când săgeata din Roata Bonus Batman vs The Riddler se oprește pe Jocuri Gratuite Multiplier, se declanșează 10 jocuri gratuite Multiplier.

Atingeți butonul OK pentru a începe secvența.

La Jocurile Gratuite Multiplier, rolele se învârt automat, cu aceeași valoare a fisei ca cea din învârtirea care a declanșat secvența Roata Bonus Batman vs The Riddler. Numărul jocurilor gratuite rămase este afișat în caseta JOCURI GRATUITE RĂMASE, deasupra rolelor. Câștigul total acumulat în secvența Jocuri Gratuite Multiplier este afișată în caseta CÂȘTIG TOTAL, deasupra rolelor.

Jocurile Gratuite Multiplier prezintă un multiplicator de câștig care se majorează după fiecare prăbușire succesivă a rolelor, apărută după fiecare învârtire:

Câștigurile dobândite din primul val se înmulțesc cu x1.

Câștigurile dobândite din cel de al 2-lea val se înmulțesc cu x2.

Câștigurile dobândite din cel de al 3-lea val se înmulțesc cu x3.

Câștigurile obținute din cel de al 4-lea val și oricare valuri ulterioare se înmulțesc cu x5.

Valoarea curentă a multiplicatorului este evidențiată pe contorul de multiplicatori aflat în partea stângă a rolelor. Atunci când o prăbușire nu generează niciun câștig, multiplicatorul revine la valoare x1 și se pornește următoarea învârtire gratuită.

Atingeți OK pe rezumatul câștigurilor ca să reveniți în jocul principal, odată încheiate toate jocurile gratuite.

JOCURILE GRATUITE STICKY WILD

Când săgeata din Roata Bonus Batman vs The Riddler se oprește pe JOCURI GRATUITE Sticky Wild, se declanșează 10 jocuri gratuite Sticky Wild.

Faceți clic pe OK pentru a începe secvența.

La Jocurile Gratuite Sticky Wild, rolele se învârt automat, cu aceeași valoare a fisei ca cea din învârtirea care a declanșat secvența Roata Bonus Batman vs The Riddler. Numărul jocurilor gratuite rămase este afișat în caseta JOCURI GRATUITE RĂMASE de sub role. Câștigul total acumulat în secvența Jocuri Gratuite Sticky Wild este afișată în caseta CÂȘTIG TOTAL de sub role.

Jocurile Gratuite Sticky Wild prezintă simboluri WILD lipicioase, care nu explodează după ce participă la formarea câștigurilor. Simbolurile WILD lipicioase nu pot rămâne însă pe role decât până la 2 prăbușiri consecutive ale rolelor înainte de a exploda, indiferent dacă participă sau nu la o combinație câștigătoare.

Simbolurile WILD lipicioase sunt verzi după o învârtire a rolelor, galbene după ce rolele s-au prăbușit o dată și roșii după ce rolele s-au prăbușit de două ori. Toate simbolurile WILD lipicioase de pe role explodează după a doua prăbușire succesivă a rolelor. După cea de-a doua prăbușire, pe role nu mai apare niciun simbol lipicios WILD nou.

Dacă după o prăbușire nu apare niciun câștig nou, atunci pornește următoarea învârtire gratuită, iar eventualele simboluri WILD lipicioase aflate pe role dispar la următoarea învârtire.

Faceți clic pe OK pe rezumatul câștigurilor ca să reveniți în jocul principal, odată încheiate toate jocurile gratuite.

BONUSUL RIDDLER BOX

Când săgeata din Roata Bonus Batman vs The Riddler se oprește pe RIDDLER BOX BONUS, se declanșează funcția bonus Riddler Box .

Atingeți butonul OK pentru a începe secvența.

Pe ecran se vor afișa 12 cutii. Atingeți o cutie și descoperiți o sumă de bani. Atingeți în continuare cutii până când descoperiți 3 sume identice.

Pe ecran se va afișa o nouă selecție formată din 12 cutii. Atingeți o cutie și descoperiți o valoare de multiplicator. Atingeți în continuare cutii până când descoperiți 3 valori identice de multiplicator.

Valoarea câștigului total este suma de bani pe care ați descoperit-o de 3 ori, înmulțită cu multiplicatorul pe care l-ați descoperit de 3 ori.

Atingeți OK pe rezumatul câștigurilor ca să reveniți în jocul principal.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jackpotul DC Super Heroes este un jackpot misterios progresiv cu mai multe niveluri, conectat la seria de jocuri DC Super Heroes. Un mic procentaj din fiecare pariu plasat în oricare dintre jocurile DC Super Heroes se adaugă la jackpotul progresiv. Procentajul din toate pariurile plasate se distribuie între cele patru niveluri de jackpot, afișate în partea de sus a ecranului jocului, deasupra rolelor.

La jocul Jackpot se poate câștiga orice nivel al Jackpotului DC Super Heroes, acesta declanșându-se aleatoriu după oricare învârtire din jocul principal din orice joc din seria DC Super Heroes. Acesta nu este declanșat de nicio combinație de simboluri, și chiar și o învârtire necâștigătoare din jocul principal poate declanșa jocul jackpot. Declanșarea jocului jackpot este posibilă la orice valoare a pariului, dar șansa crește sau scade proporțional cu valoarea pariului.

Intrarea în jocul jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi: jackpotul Mini, jackpotul Minor, jackpotul Major și jackpotul Grand. Cele patru niveluri de jackpot diferite reprezintă premii de valori diferite, la care jackpotul Mini acordă premiul cel mai mic și jackpotul Grand îl acordă pe cel mai mare.

Ecranul jocului jackpot prezintă o grilă de selecție cu 20 de celule hexagonale. Când alegeți o celulă, descoperiți una dintre cele patru culori de energie, fiecare corespunzând unuia dintre cele patru jackpoturi progresive: Verde pentru jackpotul Mini, albastru pentru jackpotul Minor, galben pentru jackpotul Major și roșu pentru jackpotul Grand. Când descoperiți o culoare, aceasta umple una din bilele de energie de sub caseta jackpotului respectiv. Fiecare dintre jackpoturi necesită un număr diferit de bile de energie ca să fie câștigat: 2 bile pentru jackpotul Mini, 3 bile pentru jackpotul Minor, 4 bile pentru jackpotul Major și 5 bile pentru jackpotul Grand.

Jucătorul alege celule de pe grilă până când se selectează numărul necesar de bile de aceeași culoare pentru câștigarea unui jackpot. Odată adunate toate bilele de o anumită culoare, se acordă nivelul corespunzător de jackpot. Când apăsați pe Continuare, jocul jackpot se încheie și reveniți la jocul principal. Câștigurile din jocul Jackpot se adună cu câștigurile din învârtirea declanșatoare din jocului principal (dacă este cazul) și sunt afișate în câmpul Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate eventual.

Jocul Jackpot DC Super Heroes este prevăzut cu un temporizator. Dacă nu colectați un set de bile identice înainte să se scurgă timpul prestabilit, se selectează automat celule și se acordă jackpotul corespunzător.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes. Intrarea într-o secvență Jackpot garantează un câștig. Dezvăluiți toate bilele de energie necesare pentru un jackpot anume sau așteptați ca cele 30 de secunde să se scurgă.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în euro în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.
 • Bonus Jeton de Aur - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți bonusul Jetoane de Aur disponibil. Dacă apăsați pe această pictogramă, se deschide meniul Jetoane de Aur.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Ecranul cu linii de plată poate fi accesat prin intermediul paginii INFO.
 • 243 Moduri – Există 243 de moduri de câștig.
 • 3 sau mai multe simboluri identice indiferent de poziția pe role consecutive, de la prima rolă din stânga către dreapta, declanșează un câștig.
 • Câștigurile se înmulțesc cu fisa pariată.

Simbolul Scatter face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Scatter pot fi găsite mai sus.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • 243 Moduri – Există 243 de moduri de câștig.
 • Pariu Total - Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+'.
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: Orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) cu Jackpotul progresiv DC Super Heroes este de 96,09 %. Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) fără Jackpotul progresiv DC Super Heroes este de 95,10 %.

 

Ultima actualizare: 29.04.2020