Batman and the Joker Jewels

Sloturi cu 5 role, 25 de linii

Scopul jocului Batman™ & the Joker™ Jewels este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 25 de linii de plată active. Pariul dvs. total pe runda de joc este pariul dvs. pe linie x 25.
 • Faceți clic pe START pe fiecare ecran principal pentru a accesa jocul principal.
  • Alegeți pariul total apăsând pe butoanele '–' sau „'+' de sub PARIU TOTAL.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru învârtire până când se declanșează secvența cu jocuri gratuite Batman™ Vs the Joker™ sau secvența the Joker™ Random Wilds.
  • Țineți cursorul mouse-ului deasupra butonului JOC AUTOMAT și apoi faceți clic pe o opțiune Joc Automat ca să porniți modul Joc Automat. În timpul modului Joc Automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în OPRIRE JOC AUTOMAT. Apăsați pe butonul OPRIRE JOC AUTOMAT dacă vreți să opriți modul Joc Automat.
  • Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După încheierea secvenței, faceți clic pe OK pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (dacă mai sunt învârtiri automate de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat din Meniu sau din pagina INFORMAȚII .

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile sunt calculate în conformitate cu Tabelul de plăți, care pot fi accesat din Meniu sau de pe pagina INFORMAȚII .
 • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător din tabelul de plăți.
 • Dacă mai mult de 1 linie activă are combinații câștigătoare, câștigurile sunt cumulate. În cazul în care 2 combinații câștigătoare apar pe aceeași linie, veți fi plătit cu echivalentul combinației câștigătoare cu valoarea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle consecutiv pe o linie de plată.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate direcțiile pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLURI WILD

Jocul principal conține 2 simboluri WILDWILD Joker™ Smile și WILD Batman™ Bat.

Simbolurile WILD Joker™ Smile și Batman™ Bat pot înlocui orice simbol cu excepția simbolului SCATTER. De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 2 sau mai multor simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

SECVENȚA JOKER™ RANDOM WILDS

Secvența Joker™ Random Wilds poate fi declanșată în timpul oricărei învârtiri din jocul principal. În timpul secvenței apare The Joker™ și adaugă în mod aleatoriu pe role până la 9 simboluri WILD Joker™ Smile.

Aceste simboluri WILD suplimentare rămân pe role pe durata învârtirii.

Rețineți: Jocurile gratuite Batman™ Vs the Joker™ nu pot fi declanșate în timpul secvenței the Joker™ Random Wilds.

SIMBOLURI STIVUITE

Simbolurile Batman™, The Joker™ și Robin™ apar atât ca simboluri individuale, cât și în stive de câte 2 sau 3 simboluri, pe role atât în timpul jocului principal, cât și în timpul Jocurilor gratuite.

SIMBOLURI SCATTER

Jocul conține 4 simboluri SCATTER: Simbolul SCATTER Joker™ Right și simbolul SCATTER Batman™ Left, simbolurile WILD SCATTER și BONUS SCATTER .

Simbolul WILD SCATTER este un simbol cu imaginea Batman™ Vs the Joker™. Acesta apare doar în timpul secvenței Jocuri gratuite Batman™ Vs the Joker™ și dezvăluie aleatoriu fie un simbol SCATTER Joker™ Right, fie un simbol SCATTER Batman™ Left. Simbolul WILD SCATTER apare doar pe rola 3.

Simbolul WILD SCATTER poate înlocui orice alt simbol (în afară de alte simboluri SCATTER) pentru a obține cea mai bună combinație câștigătoare.

Simbolul SCATTER Batman™ Left și simbolul SCATTER Joker™ Right apar doar atunci când sunt dezvăluite de simbolul WILD SCATTER în timpul secvenței Jocuri gratuite Batman™ Vs the Joker™. Simbolul SCATTER Joker™ Right deplasează indicatorul de pe contorul multiplicatorului către dreapta. Simbolul SCATTER Batman™ Left deplasează indicatorul de pe contorul multiplicatorului către stânga.

Simbolul BONUS SCATTER apare doar pe rolele 1, 3 şi 5. Când sunt obținute simboluri BONUS SCATTER pe aceste role, în aceeași învârtire din jocul principal, se declanșează Jocurile gratuite Batman™ Vs the Joker™.

JOCURILE GRATUITE BATMAN™ VS THE JOKER™

Secvența Jocuri gratuite Batman™ Vs the Joker™ este declanșată ori de câte ori apar 3 simboluri BONUS SCATTER pe rolele 1, 3 și 5, pe aceeași învârtire din jocul principal. Pentru a începe runda Jocuri Gratuite, apăsați pe butonul FACEȚI CLIC PENTRU A ÎNCEPE.

În timpul secvenței Jocuri gratuite Batman™ Vs the Joker™, deasupra rolelor, există un contor pentru multiplicator cu un indicator și următoarele valori: x3, x2, x1, x2 și x3. Câștigul total al unei învârtiri este înmulțit cu valoarea multiplicatorului pentru acea învârtire, acoperită de indicator.

Înainte să înceapă runda de Jocuri Gratuite, apare un ecran unde puteți să alegeți Batman™ sau Joker™ să adauge un multiplicator x5 în partea stângă a contorului. Dacă-l alegeți pe Joker™, se adaugă un multiplicator x5 în partea dreaptă a contorului. Apăsați pe butonul START ca să confirmați selecția și să începeți jocurile gratuite.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig. Câștigul total pe o rundă de Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total aflat deasupra rolelor, în dreapta. Numărul de Jocuri gratuite jucate este afișat în câmpul Jocuri jucate aflat deasupra rolelor, în stânga.

În timpul jocurilor gratuite Batman™ Vs the Joker™, simbolul WILD SCATTER poate fi obținut pe rola 3. După ce sunt calculate toate câștigurile, simbolul WILD SCATTER dezvăluie aleatoriu fie un simbol SCATTER Batman™ Left sau un simbol SCATTER Joker™ Right. Dezvăluirea unui simbol SCATTER Batman™ Left deplasează indicatorul contorului către stânga; dezvăluirea unui simbol SCATTER Joker™ Right deplasează indicatorul contorului către dreapta. Când indicatorul contorului ajunge pe poziția FINAL, runda Jocuri gratuite se încheie.

La finalul rundei, va apărea un panou de rezultate care rezumă câștigurile. Apăsați pe b>OK pentru a reveni la rolele din jocul principal. Atunci când reveniți la jocul principal, dacă apăsați pe butonul ÎNVÂRTIRE, se va opri contorul de câștig, vor fi afișate premiul integral, iar rolele se vor învârti.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jocul este legat de Jackpotul DC Super Heroes.

Jackpotul DC Super Heroes este o secvență de jackpot progresiv cu niveluri multiple. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul DC Super Heroes, la toate cazinourile online care oferă aceste jocuri. Există 4 jackpoturi care pot fi câștigate: Mini, Minor, Major și Uriaș. Fiecare Jackpot are o valoare diferită a premiului.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold – Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie – Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali – Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite – Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri – Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate – Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit – Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu – Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric – Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni – Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor – Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi – Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații – Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariu Total – Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+'.
 • Învârtire – Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Modul Turbo – Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,02%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,01%.

Ultima actualizare: 28.04.2020