Batman and The Penguin Prize

Scopul jocului Batman™ & The Penguin™ Prize este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Faceți clic pe START pe fiecare ecran principal pentru a accesa jocul principal.
 • Învârtirile pe cele 3 role principale sunt jucate cu 64 de moduri de câştig.
 • The Penguin Respin 1 are loc pe un set separat de 3 role, care oferă 64 de moduri de câştig.
 • The Penguin Respin 2 is played on another set of 3 reels on which there are 4096 Ways to Win.
 • The Penguin Respin 3 este jucată pe un set de 2 role, pe care există 4096 de moduri de câştig.
 • Numărul de Moduri de câştig este fix pentru jocul principal şi pentru toate reînvârtirile.
 • Pariul dvs. total per rundă de joc este reprezentat de valoarea fisei × 25, indiferent de setul de role cu care se desfășoară jocul.
  • Alegeţi pariul total dorit făcând clic pe '-' sau pe '+'.
  • Faceţi clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate şi rolele rolele se învârt mai repede.
 • Făcând clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți învârti rolele cu pariul total curent selectat. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
  • Selectaţi numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeţi PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti rolele până la declanșarea The Penguin Respins sau a Jackpotul DC Super Heroes.
  • Faceţi clic pe o opţiune pentru a porni funcția Joc automat. În modul de Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în butonul STOP JOC AUTOMAT. Faceţi clic pe butonul STOP JOC AUTOMAT pentru a opri modul Joc automat.
  • Numărul de învârtiri gratuite rămase este afișat deasupra butonului OPRIRE JOC AUTOMAT, exceptând cazul când ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați pe butonul CLIC PENTRU A JUCA. După sfârşitul secvenței Jackpotul DC Super Heroes, faceţi clic pe CONTINUARE pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (în cazul în care există învârtiri automate rămase) .
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat din Meniu sau din pagina INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile sunt calculate în conformitate cu Tabelul de plăți, care pot fi accesat din Meniu sau de pe pagina INFORMAȚII.
 • Câștigurile sunt multiplicate cu valoarea fisei.
 • Pariul total este valoarea fisei înmulţită cu 25.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

FUNCȚIA ALL-WAYS

Secvența All-Ways este activă întotdeauna, aceasta permițând 64 de Moduri de câştig pentru învârtirile de pe rolele principale şi The Penguin Respin 1, şi 4096 de Moduri de câştig pe The Penguin Respin 2 şi 3.

3 sau mai multe simboluri identice care apar oriunde pe role consecutive constituie un câștig. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle oriunde pe role consecutive.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD Liliac este simbolul WILD în jocul principal.

Simbolul WILD Liliac poate să înlocuiască oricare alt simbol.

Nu există raporturi de plată separate pentru simbolul WILD Liliac.

ÎNVÂRTIRI PE ROLELE PRINCIPALE

Învârtirile pe rolele principale se joacă pe 3 role, cu un număr fix de 64 de moduri de câștig. Simbolurile Batman și Robin pot să apară în stive de 1, 2 sau 3 simboluri.

THE PENGUIN RESPINS

The Penguin Respin 1 – 64 de moduri de câștig: Orice câștig pe rolele principale declanșează The Penguin Respin 1 pe un al doilea set de 3 role, cu simbolul The Penguin care apare în stive de 1, 2 sau 3 simboluri.

The Penguin Respin 2 – 4096 moduri de câștig: Orice câștig cu simbolul The Penguin la The Penguin Respin 1 declanșează The Penguin Respin 2, cu 4096 de moduri de câștig pe 3 role, care au fiecare lățimea de 2 simboluri. Simbolurile standard apar în blocuri de 2x1. Simbolurile Batman, Robin și The Penguin apar ca simboluri super de 2x2.

The Penguin Respin 3 – 4096 moduri de câștig: Orice câștig cu simbolul The Penguin l a The Penguin Respin 2 declanșează The Penguin Respin 3, cu 4096 de moduri de câștig pe 2 role, care au fiecare lățimea de 3 simboluri. Simbolurile standard apar în blocuri de 3x1. Simbolurile Batman, Robin și The Penguin apar ca simboluri mega de 3x3.

După The Penguin Respin 3 sau oricare reînvârtire necâștigătoare, următoarea învârtire va fi pe rolele principale.

Apăsați pe CLIC PENTRU A JUCA pentru a începe secvența.

În timpul The Penguin Respins, rolele sunt învârtite automat folosindu-se valoare a fisei ca la învârtirea care a declanșat secvența.

JACKPOT DC SUPER HEROES

Jackpotul DC Super Heroes este un jackpot misterios progresiv cu mai multe niveluri, conectat la seria de jocuri DC Super Heroes. Un mic procentaj din fiecare pariu plasat în oricare dintre jocurile DC Super Heroes se adaugă la jackpotul progresiv. Procentajul din toate pariurile plasate se distribuie între cele patru niveluri de jackpot, afișate în partea de sus a ecranului jocului, deasupra rolelor.

La jocul Jackpot se poate câștiga orice nivel al Jackpotului DC Super Heroes, acesta declanșându-se aleatoriu după oricare învârtire din jocul principal din orice joc din seria DC Super Heroes. Acesta nu este declanșat de nicio combinație de simboluri, și chiar și o învârtire necâștigătoare din jocul principal poate declanșa jocul jackpot. Declanșarea jocului jackpot este posibilă la orice valoare a pariului, dar șansa crește sau scade proporțional cu valoarea pariului.

Intrarea în jocul jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi: jackpotul Mini, jackpotul Minor, jackpotul Major și jackpotul Grand. Cele patru niveluri de jackpot diferite reprezintă premii de valori diferite, la care jackpotul Mini acordă premiul cel mai mic și jackpotul Grand îl acordă pe cel mai mare.

Ecranul jocului jackpot prezintă o grilă de selecție cu 20 de celule hexagonale. Când alegeți o celulă, descoperiți una dintre cele patru culori de energie, fiecare corespunzând unuia dintre cele patru jackpoturi progresive: Verde pentru jackpotul Mini, albastru pentru jackpotul Minor, galben pentru jackpotul Major și roșu pentru jackpotul Grand. Când descoperiți o culoare, aceasta umple una din bilele de energie de sub caseta jackpotului respectiv. Fiecare dintre jackpoturi necesită un număr diferit de bile de energie ca să fie câștigat: 2 bile pentru jackpotul Mini, 3 bile pentru jackpotul Minor, 4 bile pentru jackpotul Major și 5 bile pentru jackpotul Grand.

Jucătorul alege celule de pe grilă până când se selectează numărul necesar de bile de aceeași culoare pentru câștigarea unui jackpot. Odată adunate toate bilele de o anumită culoare, se acordă nivelul corespunzător de jackpot. Când apăsați pe Continuare, jocul jackpot se încheie și reveniți la jocul principal. Câștigurile din jocul Jackpot se adună cu câștigurile din învârtirea declanșatoare din jocului principal (dacă este cazul) și sunt afișate în câmpul Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate eventual.

Jocul Jackpot DC Super Heroes este prevăzut cu un temporizator. Dacă nu colectați un set de bile identice înainte să se scurgă timpul prestabilit, se selectează automat celule și se acordă jackpotul corespunzător.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Mini: € 100.00
Minor: € 1,000.00
Major: € 10,000.00
Grand: € 200,000.00

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0,99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Secvența jackpot este declanșată aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc de sloturi care conține Jackpotul DC Super Heroes.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul DC Super Heroes.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în euro în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar.
 • Mecanica de joc a Jackpotului DC Super Heroes nu permite realizarea mai multor câștiguri jackpot simultane.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold – Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie – Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali – Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite – Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri – Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate – Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit – Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu – Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric – Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni – Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor – Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi – Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul ROLE pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe ROLE veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații – Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Moduri – ecranul arată câte moduri sunt active în orice moment.
 • Pariu Total - Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele „–' sau „+'.
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat – Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentul teoretic de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 96,06%.

 

Ultima actualizare: 29.04.2020