Age of the Gods Ruler of the Sky

Sloturi cu 5 role, 40 de linii

Scopul jocului Age of the Gods™: Ruler of the Sky este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA JOCUL

 • Faceți clic pe CONTINUARE în ecranul de acces pentru a accesa jocul principal.
 • Acest joc se joacă cu un număr variabil de 40 de linii de plată active.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri pe linie.
 • Pariu pe linie pe rundă de joc = Pariu total împărțit la numărul de linii de plată active.
  • Alegeți liniile, făcând clic pe '–' sau pe '+'.
  • Alegeți pariul total atingând „−' sau „+'.
 • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Făcând clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, veți învârti rolele cu pariul total curent selectat. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
 • Treceți cu mouse-ul peste butonul JOC AUTOMAT și faceți clic pe opțiunea Joc Automat pentru a porni acest mod. În timpul modului Joc automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă într-un buton OPRIRE, mai mic.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului mai mic STOP.
  • Faceți clic pe butonul mic de OPRIRE, pentru a opri modul de Joc automat.
 • Pentru a accesa o secvență declanșată, faceți clic pe butonul CONTINUARE sau oriunde altundeva pe ecran. După ce se încheie secvența, faceți clic pe CONTINUARE sau oriunde altundeva pe rezumatul câștigului ca să reveniți la jocul principal sau să reluați modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).
 • Tabelul de plăți poate fi accesat prin intermediul butonului INFO sau din Meniu.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform tabelului de plăți, care poate fi accesat făcând clic pe butonul INFO sau prin intermediul meniului.
  • Pariu pe linie = pariu total împărțit la numărul de linii de plată active.
  • Plățile scatter sunt înmulțite cu pariul total.
 • Dacă mai multe linii active au combinații câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (exceptând SCATTER), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă.

Simbolurile WILD sunt stivuite întotdeauna, ceea ce înseamnă că acestea apar unul peste celălalt. În timpul secvenței de jocuri gratuite Mighty Pegasus sunt adăugate mai multe simboluri WILD.

De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 3 sau mai multor simboluri WILD pe o linie de plată activă. Plata acestuia înlocuiește plata câștigului corespunzător simbolurilor obișnuite, dacă suma câștigată cu ajutorul simbolurilor WILD este mai mare decât câștigul corespunzător simbolurilor obișnuite (prin participarea simbolului WILD).

SIMBOLUL SCATTER

Simbolul SCATTER apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Dacă apar 3 simboluri SCATTER în orice poziție, pe aceste role, în cadrul rezultatelor din jocul principal, câștigul obținut se înmulțește cu pariul total și se adună la câștigurile de pe liniile de plată. În plus, sunt declanșate 5 Jocuri gratuite Mighty Pegasus.

JOCURI GRATUITE MIGHTY PEGASUS

Dacă simboluri SCATTER apar pe rolele 2, 3 și 4, simultan în timpul jocului principal, sunt declanșate 5 Jocuri gratuite Mighty Pegasus cu simboluri WILD stivuite.

Dacă apar simboluri SCATTER simultan pe rolele 2, 3 și 4 în timpul secvenței Jocuri gratuite, sunt adăugate jocuri gratuite suplimentare la cele rămase.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul total pentru runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul CÂȘTIG aflat sub role. Numărul de Jocuri Gratuite rămase este afișat deasupra rolelor.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE sau oriunde altundeva pe ecran, pentru a reveni la rolele jocului principal.

JACKPOTUL AGE OF THE GODS™

Jackpotul Age of the Gods™ este un joc cu jackpot progresiv cu mai multe niveluri. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul Age of the Gods™, la toate cazinourile care oferă aceste jocuri. Există 4 niveluri de jackpot care pot fi câștigate: PowerExtra PowerSuper Power și Ultimate Power. Fiecare tip de jackpot are valori diferite ale premiilor.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Power: €50
Extra Power: €500
Super Power: €5,000
Ultimate Power: €100.000

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0.99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Jocul Jackpot se declanșează aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc care are Jackpotul Age Of The Gods™. Intrarea într-un joc jackpot garantează un câștig. Găsiți trei simboluri identice ale jackpotului corespunzător sau așteptați să expire timpul de 30 de secunde.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul Age of the Gods™.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Ecranul jocului Jackpot cuprinde 20 de monede, fiecare ascunzând unul dintre cele patru simboluri jackpot. Dacă atingeți o monedă, aceasta se întoarce și dezvăluie simbolul jackpot. Odată ce ați descoperit 3 simboluri identice, jucătorul câștigă jackpotul corespunzător. Jocul Jackpotul Age Of The Gods™ are temporizator (30 secunde). Dacă jucătorul nu reușește să descopere trei simboluri identice înainte să expire timpul, jocul este jucat automat pentru a scoate la iveală premiul jucătorului. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Sistemul mecanic al Jackpotului Age of the Gods™ nu permite câștigarea simultană a jackpoturilor.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali - Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Butoanele + şi − Linii - Măresc și respectiv micșorează numărul de linii de plată active.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Majorează sau micșorează pariul total.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârte - Învârtiți rolele. Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Stop - opriți funcția de animație pentru învârtirea rolelor și afișați imediat rezultatul învârtirii.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.
 • Dacă faceți clic pe X, veți părăsi ecranul Info și veți reveni la joc.

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 91,04%, care include contribuția la Jackpotul Progresiv, de 0,99%.

Ultima actualizare: 28.04.2020