Age of the Gods Prince of Olympus

Sloturi cu 5 role, 25 de linii

Scopul jocului Age of the Gods™ Prince of Olympus este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri pe linie.
 • Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie × liniile de plată active.
 • Puteți selecta liniile de plată și pariul pe linie în panoul Opțiuni de pariere de sub role.
  • Faceți clic pe „−' sau „+' de sub PARIU/ LINIE ca să selectați pariul pe linie.
  • Faceți clic pe butonul MOD TURBO ca să activați sau să dezactivați Modul Turbo. Când este pornit, unele sunete și animații de câștig sunt eliminate, iar rolele se învârt mai rapid.
 • Dacă faceţi clic pe ÎNVÂRTIRE, vor fi învârtite rolele cu selecţia curentă a pariurilor pe linie. În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
  • Selectați numărul de învârtiri care să fie jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când Hydra Bonus sau Jocurile gratuite sunt declanșate.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului STOP, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, apăsați butonul FACEȚI CLIC PENTRU A ÎNCEPE. După încheierea secvenței, apăsați pe CONTINUARE în ecranul cu rezumatul câștigurilor pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas învârtiri de jucat).
 • Tabelul de plăţi poate fi accesat prin intermediul paginii cu INFORMAȚII.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează pe baza Tabelului de plăți, care poate fi accesat prin intermediul Meniului.
  • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
  • Câștigul SCATTER = pariul total × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Puteți găsi mai multe informații despre simbolul SCATTER în cele ce urmează.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLUL WILD

Simbolul Hercules este simbolul WILD în acest joc. Simbolul WILD poate înlocui orice alt simbol (exceptând SCATTER și BONUS), pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă pe o linie de plată câștigătoare.

Simbolul WILD apare pe rolele 2, 3 și 4. Simbolul WILD poate declanșa secvența Herculean Strength când se oprește pe poziția din centrul rolei 3 sau când WILD aterizează pe rolele 2, 3 și 4 simultan.

SIMBOLUL SCATTER

Sigla jocului este simbol SCATTER în joc. Simbolurile SCATTER nu trebuie să apară pe o anumită linie de plată. În cazul în care există 3 sau mai multe simboluri SCATTER pe orice poziție în cadrul rezultatelor, câștigul obținut se înmulțește cu pariul total și se adună la câștigurile de pe liniile de plată. Dacă 3 sau mai multe simboluri SCATTER apar oriunde pe role în timpul jocului principal, se declanșează 10 Jocuri Gratuite cu un multiplicator x3.

SIMBOLUL BONUS

Simbolul Hidră cu mai multe capete este simbolul BONUS în acest joc. Dacă pe rolele 1 și 5 apar simultan simboluri BONUS, se declanșează runda Bonus Hydra.

SECVENȚA HERCULEAN STRENGTH

Secvența Herculean Strength se declanșează ori de câte ori simbolul WILD apare în centrul rolei 3 sau simultan pe rolele 2, 3 și 4.

Atunci când simbolul WILD se oprește pe poziția din centrul rolei 3, se extinde și acoperă rola în întregime pentru 2 reînvârtiri, după ce sunt plătite toate câștigurile. Atunci când simbolul WILD se oprește pe rolele 2, 3 și 4 simultan, se extinde și acoperă în întregime toate cele trei 3 role și rămâne blocat timp de 1 reînvârtire, după ce sunt plătite toate câștigurile.

După încheierea secvenței Herculean Strength, apare un ecran care prezintă câștigul total din cadrul secvenței.

Bonusul Hydra poate fi câștigat la secvența Herculean Strength. Nici Jocurile gratuite și nici secvența Herculean Strength nu pot fi declanșate în timpul unei secvențe Herculean Strength. Dacă Bonusul Hydra și secvența Herculean Strength se declanșează simultan, Bonusul Hydra se joacă înaintea secvenței Herculean Strength.

BONUSUL HYDRA

Dacă pe rolele 1 și 5 apar simultan simboluri BONUS, se declanșează Bonusul Hydra. Pentru a porni runda Bonus, atingeți butonul JOACĂ.

Pe ecranul bonusului apar 7 capete de Hidră. Dacă atingeți un cap de Hidră, Hercule îl săgeată, scoțând la iveală un premiu în bani. În această fază a bonusului, puteți atinge 3 capete de hidră pentru a descoperi 3 premii în bani.

Atunci apar încă 3 capete de Hidră. Dacă atingeți un cap de Hidră, Hercule trage în el cu săgeata, scoțând la iveală un multiplicator. Multiplicatorul este apoi aplicat la suma premiilor în bani descoperite și se acordă premiul total.

După încheierea Bonusului Hydra, apare un ecran care indică premiul câștigat. Câmpul Bani indică premiul câștigat în runda Bonus, câmpul Multiplicator indică multiplicatorul, iar câmpul Câștig total arată câștigurile totale din runda Bonus. Dacă atingeți CONTINUARE, reveniți la jocul principal.

SECVENȚA HERCULES RAGE

Secvența Hercules Rage se poate declanșa aleatoriu în timpul rundei Bonus Hydra după ce alegeți cel de al 3-lea cap al Hidrei. În timpul secvenței, Hercule trage o săgeată puternică specială care face să explodeze restul capetelor Hidrei. Vi se acordă atunci premiul pentru toate cele 7 capete.

JOCURI GRATUITE

3 sau mai multe simboluri SCATTER aflate pe role în timpul jocului principal, indiferent de poziție, declanșează 10 Jocuri Gratuite cu un multiplicator x3. Pentru a începe runda Jocuri gratuite, apăsați butonul JOACĂ.

Se afișează un ecran care indică numărul de Jocuri Gratuite câștigate și multiplicatorul. La atingerea butonului CONTINUARE va porni runda cu jocurile gratuite.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același număr de linii și același pariu pe linie ca la învârtirea care a câștigat Bonusul Backstage. După fiecare învârtire, câștigul este afișat în câmpul Câștig. Câmpul Câștig Jocuri gratuite afișează câștigurile acumulate în cadrul Jocurilor gratuite aflate în desfășurare.

După ce s-au încheiat toate jocurile gratuite, câștigurile sunt prezentate într-un panou cu rezultate. Câștig Joc prezintă câștigurile primite în urma învârtirii care a declanșat Jocurile Gratuite. Câștig Secvență prezintă câștigurile primite în cadrul Jocurilor Gratuite. Câștig Total prezintă câștigurile cumulate (suma dintre Câștig Joc și Câștig Secvență).

Dacă apăsați pe CONTINUARE, veți reveni la jocul principal. După ce ați revenit în jocul principal, dacă apăsați butonul ÎNVÂRTIRE, cronometrul de câștig se va opri și va fi afișat premiul total.

3 sau mai multe simboluri SCATTER în timpul Jocurilor Gratuite acordă 15 Jocuri Gratuite suplimentare. Secvența Herculean Strength se poate declanșa la runda Jocuri Gratuite, spre deosebire de Bonusul Hydra.

JACKPOTUL AGE OF THE GODS™

Acest joc este conectat la Jackpotul Age of the Gods™, care împarte fondul de câștiguri cu Jackpotul Marvel.

Jackpotul Age of the Gods™ este un joc cu jackpot progresiv cu mai multe niveluri. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul Age of the Gods™, la toate cazinourile care oferă aceste jocuri. Există 4 niveluri de jackpot care pot fi câștigate: PowerExtra PowerSuper Power și Ultimate Power. Fiecare tip de jackpot are valori diferite ale premiilor.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Power: €50
Extra Power: €500
Super Power: €5,000
Ultimate Power: €100.000

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0.99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Jocul Jackpot se declanșează aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc care are Jackpotul Age Of The Gods™. Intrarea într-un joc jackpot garantează un câștig. Găsiți trei simboluri identice ale jackpotului corespunzător sau așteptați să expire timpul de 30 de secunde.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul Age of the Gods™.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Sistemul mecanic al Jackpotului Age of the Gods™ nu permite câștigarea simultană a jackpoturilor.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold - Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie - Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali -Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite - Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri - Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate - Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă - Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit - Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu - Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric - Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni - Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor - Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi - Deschide Tabelul de plăți al jocului.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranul cu Tabelul de plăţi prezintă toate combinaţiile câştigătoare.
  • Ecranul Secvențe explică ce runde pot fi declanșate și jucate în cadrul jocului.
  • Ecranul Linii de plată ilustrează toate combinațiile posibile pe liniile de plată și explică regula plății din cadrul jocului.
  • Ecranul Jackpot ilustrează comportamentul jackpotului în joc.
 • Făcând clic pe X veți închide ecranul Informații și veți reveni la joc.

Liniile de plată:

 • Liniile de plată sunt reprezentate de linii care apar peste role, după cum este ilustrat pe ecranul Liniile de plată de pe pagina Informatii.
 • Numai liniile de plată active pot înregistra câștiguri.
 • Există o diferență între pariul pe linie și pariul total. Pariul pe linie indică suma pariată pe o singură linie de plată. Valoarea pariu total indică suma totală pariată pe runda de joc. Rapoartele de plată prezentate în tabelul de plăți sunt înmulțite cu pariul pe linie.

Simbolul Scatter face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul Scatter pot fi găsite mai sus.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Liniile și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează numărul de linii de plată active.
 • Pariul pe linie și butoanele + şi – - Măresc și respectiv micșorează pariul pe linie.
 • Joc Automat / Oprire Joc Automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire / Oprire - Învârtiți rolele. / Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii. În modul activ Joc Automat, opriți funcția de animație pentru învârtirea automată și afișați imediat rezultatul. Dacă faceți clic pe Stop în modul activ Joc Automat, modul de învârtire a rolelor Joc Automat nu va fi dezactivat. În timpul învârtirilor, butonul Învârtire se transformă în butonul Stop, care oprește animația de învârtire a rolelor și afișează imediat rezultatul.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.Notă cu privire la deconectări:Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind deranjamentele: Orice deranjament anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 93,83%, iar cel maxim, care include contribuția la Jackpot, este de 94,82%.

Ultima actualizare: 28.04.2020