Age of the Gods God of Storms

Sloturi cu 5 role, 25 de linii

Scopul jocului Age of the Gods - God of Storms™ este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

 • Faceți clic pe CONTINUARE în ecranul de acces pentru a accesa jocul principal.
 • Acest joc se joacă cu un număr variabil de 25 de linii de plată active.
 • Pariul total pe rundă de joc = pariul pe linie × liniile de plată active.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.
 • Alegeți pariul pe linie făcând clic pe „–' sau „+'.
 • Faceţi clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate şi rolele rolele se învârt mai repede.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.
 • Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Țineți cursorul mouse-ului peste butonul JOC AUTOMAT pentru a invoca opțiunile pentru Jocul Automat.
 • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat în locul butonului JOC AUTOMAT, exceptând cazul în care ați selectat opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
 • Selectați numărul învârtirilor care se joacă automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru învârtire până la declanșarea secvenței Reînvârtiri Wild Wind sau a Jackpotului Age of the Gods.
 • Faceți clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. În timpul modului Joc Automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în ÎNVÂRTIRI AUTOMATE RĂMASE. Apăsați pe butonul ÎNVÂRTIRI AUTOMATE RĂMASE dacă vreți să opriți modul Joc Automat.
 • Secvența declanșată pornește automat. După ce se încheie secvența, este afișat ecranul cu rezumatul câștigului și reveniți automat la jocul principal sau puteți relua modul Joc Automat (dacă au mai rămas de jucat învârtiri automate).
 • Tabelul de plăți se poate accesa din Meniu sau de pe pagina INFO.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform Tabelului de plăți, care poate fi accesat din Meniu.
 • Câștigul pe linie = pariul pe linie × multiplicatorul corespunzător potrivit tabelului de plăți.
 • Dacă există mai mult de 1 linie de plată activă care conține o combinație câștigătoare, câștigurile se adună. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să fie consecutive de-a lungul unei linii de plată.
 • Câștigurile cumulate și toate câștigurile pe linie sunt prezentate pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, Câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLURI WILD

Există 2 tipuri de simboluri WILD în joc: WILD și WILD CORABIE. Ambele simboluri WILD sunt stivuite câte 3 și pot fi obținute doar pe rolele 2, 3 și 4, doar în jocul principal. Când un simbol WILD CORABIE este obținut în totalitate pe rola 2, 3 sau 4 în jocul principal, se declanșează secvența Reînvârtiri WILD Wind. Simbolurile WILD pot înlocui orice alt simbol pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibilă, dar un simbol BILĂ nu poate înlocui un simbol WILD CORABIE pentru a declanșa Reînvârtiri Wild Wind.

De asemenea, există o plată separată pentru apariția a 2 sau 3 simboluri WILD CORABIE pe o linie de plată activă. Aceasta este plătită în locul câștigului simbolului obișnuit, dacă suma câștigată de simbolurile WILD CORABIE este mai mare decât câștigul simbolurilor obișnuite (prin înlocuirea cu simbol WILD CORABIE).

Reînvârtiri WILD WIND

Secvența Reînvârtiri Wild Wind este declanșată atunci când pe rolele 2, 3 și 4 este obținut în totalitate un simbol WILD CORABIE.

În timpul acestei secvențe rolele sunt reînvârtite automat folosindu-se același pariu care a fost plasat la învârtirea care a declanșat secvența. Toate simbolurile WILD CORABIE care au fost obținute în învârtirea declanșatoare vor rămâne pe role în timpul primei reînvârtiri. În timpul fiecărei reînvârtiri toate simbolurile WILD CORABIE aflate pe role se deplasează o poziție spre stânga. Când un simbol WILD CORABIE se află pe rola 1, la următoarea reînvârtire va ieși de pe role. Ultima reînvârtire se declanșează când ultimul simbol WILD CORABIE se deplasează de pe rola 1.

Fiecărei reînvârtiri i se aplică un multiplicator de câștig, iar valoarea acestuia crește cu fiecare reînvârtire. Multiplicatorul pleacă de la 1X și poate ajunge la 2X, 3X sau 5X. Multiplicatorul de câștig nu poate depăși 5X.

În timpul secvenței Reînvârtiri WILD WIND nu pot fi obținute simboluri Wild pe role.

NOTĂ: dacă secvența a fost declanșată în timpul sesiunii Joc automat, aceasta va fi reluată în cazul în care condițiile de încheiere a sesiunii Joc automat nu au fost întrunite. Vă rugăm să consultați secțiunea Joc automat pentru mai multe detalii.

JACKPOTUL AGE OF THE GODS™

Jackpotul Age of the Gods™ este un joc cu jackpot progresiv cu mai multe niveluri. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul Age of the Gods™, la toate cazinourile care oferă aceste jocuri. Există 4 niveluri de jackpot care pot fi câștigate: PowerExtra PowerSuper Power și Ultimate Power. Fiecare tip de jackpot are valori diferite ale premiilor.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Power: €50
Extra Power: €500
Super Power: €5,000
Ultimate Power: €100.000

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0.99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Jocul Jackpot se declanșează aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc care are Jackpotul Age Of The Gods™. Intrarea într-un joc jackpot garantează un câștig. Găsiți trei simboluri identice ale jackpotului corespunzător sau așteptați să expire timpul de 30 de secunde.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul Age of the Gods™.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Ecranul jocului Jackpot cuprinde 20 de monede, fiecare ascunzând unul dintre cele patru simboluri jackpot. Dacă atingeți o monedă, aceasta se întoarce și dezvăluie simbolul jackpot. Odată ce ați descoperit 3 simboluri identice, jucătorul câștigă jackpotul corespunzător. Jocul Jackpotul Age Of The Gods™ are temporizator (30 secunde). Dacă jucătorul nu reușește să descopere trei simboluri identice înainte să expire timpul, jocul este jucat automat pentru a scoate la iveală premiul jucătorului. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Sistemul mecanic al Jackpotului Age of the Gods™ nu permite câștigarea simultană a jackpoturilor.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold – Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie – Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali – Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite – Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri – Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate – Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit – Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu – Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
 • Istoric – Deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
 • Opţiuni – Deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
 • Ajutor – Deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
 • Tabel de plăţi – Deschide Tabelul de plăți al jocului. Atingeți butonul X sau ÎNAPOI pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
 • Ecranele Câștiguri miciCâștiguri mariSimboluri WildReînvârtiri Wild WindLinii de plată și Jackpot oferă informații cu privire la regulile și la comportamentul jocului.
 • Dacă faceți clic pe butonul Înapoi ecranul cu informații se va închide şi veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații – Deschideți tabelul de plăți al jocului. Tabelul de plăți poate fi parcurs prin derulare.
 • Linii – ecranul ilustrează numărul de linii de plată active din joc.
 • Pariu pe linie – Măriți sau micșorați pariul pe linie apăsând butoanele “+” sau “−”
 • Învârtire - Se învârt rolele.
 • Joc automat / Învârtiri rămase – Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

Notă cu privire la deconectări: Dacă sunteți deconectat de la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazinou. Veți fi redirecționat automat înapoi la joc și veți putea continua să jucați din punctul în care a fost întrerupt. În cazul în care redeschideți jocul fără să vă reconectați la cazinou, jocul va porni de la început. În ambele cazuri, câștigurile anterioare vor fi plătite.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: Orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: Pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 96,14%, care include contribuția la Jackpot, de 0,99% .

Ultima actualizare: 28.04.2020