Age of the Gods Rulers Of Olympus

Slot cu 5 role, 25 de linii

Scopul jocului Age of the Gods™: Rulers of Olympus este de o realiza o combinație câștigătoare de simboluri, prin învârtirea rolelor.

PENTRU A JUCA JOCUL

 • Faceți clic pe CONTINUARE în ecranul de intrare pentru a accesa jocul principal.
 • Acest joc se joacă cu un număr fix de 25 de linii de plată active.Pariul dvs. total pe runda de joc este pariul dvs. pe linie × 25.
  • Faceți clic pe '−' sau '+' de sub PARIU TOTAL pentru a alege pariul total.
 • Dacă faceți clic pe butonul ÎNVÂRTIRE, rolele se învârt, cu pariul pe linie selectat momentan.În timpul învârtirii rolelor, butonul ÎNVÂRTIREse transformă în STOP. Dacă faceţi clic pe STOP., funcţia de animaţie pentru învârtirea rolei este dezactivată şi afişaţi imediat rezultatele învârtirii.
 • Dacă apăsați pe tasta Spațiu, rolele se învârt, cu pariul total selectat momentan.
 • Faceţi clic pe butonul MOD TURBO pentru a activa sau dezactiva modul Turbo. Atunci când este pornit, unele animații și sunete de câștig sunt ignorate şi rolele rolele se învârt mai repede.
 • Rolele pot fi, de asemenea, învârtite utilizând funcția Joc automat. Treceți cursorul mouse-ului peste butonul JOC AUTOMAT pentru a afişa lista de opţiuni.
  • Faceți clic pe o opțiune pentru a activa funcția Joc automat. În timpul modului Joc Automat, butonul JOC AUTOMAT se transformă în OPRIRE JOC AUTOMAT. Faceți clic pe butonul OPRIRE JOC AUTOMAT dacă vreți să opriți modul Joc Automat.
  • Numărul de învârtiri automate rămase este afișat deasupra butonului mai mic STOP JOC AUTOMAT , cu excepția situației în care ați ales opțiunea PÂNĂ LA SECVENȚĂ.
  • Selectați numărul de învârtiri ce urmează a fi jucate automat sau alegeți PÂNĂ LA SECVENȚĂ pentru a învârti până când se declanșează Jocurile gratuite Battle for PowerJocurile gratuite OlympusBonusul Thunderbolt sau secvența Jackpot Age of the Gods™.
 • Pentru a accesa secvența declanșată, faceți clic pe butonul CLIC CA SĂ ÎNCEPEȚI. După încheierea secvenței, faceți clic pe butonul CONTINUARE pe ecranul ce rezumă câștigurile pentru a reveni la jocul principal sau pentru a relua modul Joc automat (dacă mai sunt învârtiri automate de jucat).
 • Tabelul de plăți se poate accesa din Meniu sau de pe pagina INFO.

LIMITA MAXIMĂ DE CÂȘTIG

Câștigul realizat în cadrul jocului are o limită superioară. Pentru informații suplimentare, consultați secțiunea Termeni și Condiții.

DESPRE RAPORTURILE DE PLATĂ

 • Câștigurile se calculează conform tabelului de plăți, care poate fi accesat prin Meniu sau prin apăsarea butonului INFO .
 • Pariu pe linie = pariu total împărțit la numărul de linii de plată active.
 • Dacă mai mult de 1 linie activă are combinații câștigătoare, câștigurile sunt cumulate. Dacă apar 2 combinații câștigătoare pe aceeași linie, vi se plătește combinația cu valoarea cea mai mare. Combinațiile câștigătoare trebuie să înceapă de la rola situată în extremitatea stângă și simbolurile trebuie să se afle consecutiv pe o linie de plată. Simbolul SCATTER face excepție de la aceste reguli. Mai multe detalii referitoare la simbolul SCATTER pot fi găsite în cele ce urmează.
 • Se afișează câștigurile cumulate și toate câștigurile pe toate liniile de plată pentru fiecare învârtire câștigătoare. În cazul câștigurilor mari, apare un element pop-up, câștig, care prezintă câștigurile totale din învârtire.

SIMBOLURI WILD

În joc există 3 simboluri Wild: WILD obișnuit, WILD Zeus și WILD Hera. Simbolurile WILD înlocuiesc toate simbolurile, cu excepția simbolurilor SCATTER, pentru a forma cea mai bună combinație câștigătoare posibil.

Simbolurile WILD Zeus și WILD Hera pot apărea oriunde pe role în timpul jocului principal.

Atunci când simboluri WILD Zeus și WILD Hera sunt obținute pe același rând în timpul jocului principal (cu simbolul WILD Zeus aflat la stânga simbolului WILD Hera ) sunt declanșate Jocurile gratuite Battle for Power .

SIMBOLURI SCATTER

Există 2 simboluri SCATTER în joc: Olympus Free Games SCATTER și Thunderbolt Bonus SCATTER.

Când simbolul Olympus Free Games SCATTER este obținut pe rola 5 sunt declanșate 7 Jocuri gratuite Olympus. Când simbolul Thunderbolt Bonus SCATTER este obținut pe rola 5 este declanșată secvența Bonus Thunderbolt.

SIMBOLURI SHIFTING WILD

Simbolurile WILD Zeus și WILD Hera sunt simboluri WILD care se mută. După ce simbolurile WILD care se mută aterizează, acestea rămân pe role și se mută cu 1 poziție la învârtirea următoare.

După ce apar, în timpul fiecărei învârtiri ulterioare, simbolul WILD Zeus se mută cu 1 poziție la dreapta. După ce apar, în timpul fiecărei învârtiri ulterioare, simbolul WILD Hera se mută cu o poziție la stânga.

Când un simbol WILD Zeus se află pe rola 5, la următoarea învârtire va ieși de pe role. Când un simbol WILD Hera se află pe rola 1, la următoarea învârtire va ieși de pe role.

Simbolurile WILD sunt salvate pentru fiecare valoare a pariului.

JOCURILE GRATUITE BATTLE FOR POWER

Atunci când un simbol WILD Zeus și un simbol WILD Hera sunt obținute pe același rând în timpul jocului principal (cu simbolul WILD Zeus aflat la stânga simbolului WILD Hera ) sunt declanșate Jocurile gratuite Battle for Power .

Faceți clic pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE pentru a începe jocurile gratuite și apoi faceți clic pe CONTINUARE pe mesajul pop-up.

Jocurile gratuite se joacă cu 2 simboluri WILD care se mută. Atunci când un simbol WILD Zeus este obținut pe același rând cu un simbol WILD Hera (și simbolul WILD Zeus se află la stânga simbolului WILD Hera), perechea se va lupta pe role. Simbolul care va pierde lupta va dispărea de pe role și va lăsa simboluri WILD obișnuite în urma sa. Jocurile gratuite se încheie în momentul în care un simbol WILD Zeus este învins.

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig aflat sub role. Câștigul total din runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total de sub role. Numărul de Jocuri gratuite rămase este afișat în câmpul Jocuri gratuite, aflat sub role.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele jocului principal.

JOCURI GRATUITE OLYMPUS

Dacă un simbol Olympus Free Games SCATTER este obținut pe rola 5 sunt declanșate 7 Jocuri gratuite Olympus. Faceți clic pe butonul CLIC PENTRU A ÎNCEPE pentru a începe jocurile gratuite și apoi faceți clic pe CONTINUARE pe mesajul pop-up.

Jocurile gratuite Olympus se joacă cu un set special de role ce conțin 50 de linii de plată.

La începutul secvenței pot apărea pe rola până la 10 simboluri WILD Zeus sau Hera. Simbolurile WILD Zeus și Hera vor rămâne blocate pe poziție pentru toate jocurile gratuite. Simboluri WILD Zeus și Hera suplimentare nu pot fi obținute în timpul jocurilor gratuite (dar secvența poate fi redeclanșată la infinit).

În timpul Jocurilor gratuite, rolele sunt învârtite automat folosindu-se același pariu pe linie ca la învârtirea care a declanșat secvența. Câștigul pentru fiecare învârtire este afișat în câmpul Câștig aflat sub role. Câștigul total din runda Jocuri gratuite este afișat în câmpul Câștig total aflat deasupra rolelor. Numărul de Jocuri gratuite rămase este afișat în câmpul Jocuri gratuite rămase, aflat deasupra rolelor.

Dacă simbolul Olympus Free Games SCATTER este obținut pe rola 5, atunci sunt declanșate 7 jocuri gratuite suplimentare. Simbolurile WILD Zeus și Hera blocate în prezent vor dispărea de pe role și vor apărea simboluri WILD Zeus sau Hera noi pe role și se vor bloca pe poziții. Jocurile gratuite suplimentare vor fi adăugate jocurilor gratuite rămase a fi jucate.

La finalul rundei, un panou cu rezultate prezintă câștigurile realizate. Faceți clic pe CONTINUARE pentru a reveni la rolele jocului principal.

BONUSUL THUNDERBOLT

Când simbolul Thunderbolt Bonus SCATTER este obținut pe rola 5 este declanșată secvența Bonus Thunderbolt.

În timpul acestei secvențe vor fi adăugate până la 7 simboluri WILD obișnuite, pe poziții aleatorii, în rezultatele învârtirii. Orice câștiguri de pe role sunt calculate apoi ca în mod normal.

Notă: secvența Bonus Thunderbolt nu poate fi declanșată atunci când pe role se află 1 sau mai multe simboluri WILD.

Simbolul Thunderbolt Bonus SCATTER este și simbol WILD în timpul secvenței Bonus Thunderbolt.

JACKPOTUL AGE OF THE GODS™

Jackpotul Age of the Gods™ este un joc cu jackpot progresiv cu mai multe niveluri. Acesta se acumulează din pariurile tuturor jucătorilor care participă la toate jocurile care oferă Jackpotul Age of the Gods™, la toate cazinourile care oferă aceste jocuri. Există 4 niveluri de jackpot care pot fi câștigate: PowerExtra PowerSuper Power și Ultimate Power. Fiecare tip de jackpot are valori diferite ale premiilor.

Seed(suma de la care pornește Jackpotul):

Power: €50
Extra Power: €500
Super Power: €5,000
Ultimate Power: €100.000

Rată de contribuție(ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

0.99%

Condiție de câștig(ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Jocul Jackpot se declanșează aleatoriu la orice învârtire dintr-un joc care are Jackpotul Age Of The Gods™. Intrarea într-un joc jackpot garantează un câștig. Găsiți trei simboluri identice ale jackpotului corespunzător sau așteptați să expire timpul de 30 de secunde.

Cerințe de câștig(ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Jucați un joc de sloturi cu Jackpotul Age of the Gods™.

Elementul care declanșează jocul Jackpot este aleatoriu și poate apărea după orice învârtire, în oricare din jocurile aflate în legătură. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi. Intrarea în jocul Jackpot garantează câștigarea unuia dintre cele patru jackpoturi.

Ecranul jocului Jackpot cuprinde 20 de monede, fiecare ascunzând unul dintre cele patru simboluri jackpot. Dacă atingeți o monedă, aceasta se întoarce și dezvăluie simbolul jackpot. Odată ce ați descoperit 3 simboluri identice, jucătorul câștigă jackpotul corespunzător. Jocul Jackpotul Age Of The Gods™ are temporizator (30 secunde). Dacă jucătorul nu reușește să descopere trei simboluri identice înainte să expire timpul, jocul este jucat automat pentru a scoate la iveală premiul jucătorului. Câștigurile din jocul Jackpot sunt adunate la câștigurile jocului principal (dacă acestea există) și sunt afișate în elementul pop-up, Câștig, împreună cu alte câștiguri realizate.

Rețineți:

 • Valoarea inițială (seed) și valoarea jackpotului sunt exprimate în EUR în rețeaua progresivă, iar valoarea acestora în moneda dvs. locală depinde de cursul de schimb valutar specificat de cazino.
 • Sistemul mecanic al Jackpotului Age of the Gods™ nu permite câștigarea simultană a jackpoturilor.
 • Micile disfuncționalități ale conexiunii la Internet pot genera unele întârzieri la afișarea mesajelor de Jackpot și la actualizarea Jackpotului, dar nu afectează câștigurile în sine.
 • Dacă un Jackpot nu mai este oferit (un joc este închis și scos din cazino), veți fi notificat despre acest lucru de către cazino.Bara de instrumente Casino

Pe marginile inferioară și superioară ale ferestrei jocului se află barele de instrumente ale cazinoului. Pe aceste bare de instrumente se află o serie de meniuri și butoane care vă permit să schimbați setările clientului și să profitați de diferite funcții disponibile în clientul de cazino. Pentru a deschide unul dintre butoane, faceți clic pe el.

Bara de instrumente de jos cuprinde următoarele:

 • Sold – Soldul dvs în fereastra de joc. Această cifră reprezintă suma totală pe care o puteți folosi ca să jucți jocul curent, constând în soldul dvs de bani reali împreună cu toate bonusurile disponibile pentru acest joc.
 • Depunere / Casierie – Făcând clic pe acest buton, deschideţi fereastra Depunere / Casierie în care puteţi face depuneri şi retrageri, puteţi vedea istoricul tranzacţiilor dvs. etc.
 • Jucați pe bani reali – Acest buton apare numai în modul Fun (de distracție) și în modul Anonim. Dacă faceți clic pe el, veți fi dus în pagina de crearea a contului în Bani Reali. Dacă aveți deja un cont în Bani Reali, apăsarea acestui buton vă va duce în ecranul de conectare Jucați pe bani reali.
 • Bonus Învârtiri Gratuite – Această pictogramă este afișată numai în jocurile în care aveți disponibil bonusul Învârtiri Gratuite. Dacă faceți clic pe pictogramă, se deschide panoul Bonus învârtiri gratuite.

Bara de instrumente de sus cuprinde următoarele:

 • Jocuri – Lângă această pictogramă se află meniul de lansare rapidă. Treceți cu mouse-ul peste orice categorie pentru a vedea jocurile disponibile din categoria respectivă. Faceți clic pe orice joc pentru a-l deschide.
 • Promovate – Este o opțiune care vă permite să vă găsiți următoarea aventură în joc! Conține mai multe categorii de joc din care puteți alege jocurile pe care doriți să le jucați.
 • Slot – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Jocuri la masă – Când v-ați găsit jocul dorit, faceți clic pe pictograma jocului respectiv pentru a începe jocul.
 • Sunet pornit/oprit – Dacă faceţi clic pe acest buton activaţi/dezactivaţi efectele de sunet. Treceţi cu mouse-ul peste pictograma de sunet pentru a deschide cursorul pentru volum, de unde puteţi regla volumul.
 • Meniu – Treceţi cu mouse-ul peste această pictogramă pentru a deschide meniul Unelte. Meniul cuprinde următoarele:
  • Istoric – deschide fereastra cu istoricul jocului în care puteţi vedea detalii despre rundele de joc recente. Rețineți că istoricul nu este disponibil în modurile Amuzant și Anonim.
  • Opţiuni – deschide caseta de dialog pentru opţiuni, de unde puteţi modifica diverse setări ale jocului.
  • Ajutor – deschide articolul de ajutor pe care îl citiţi în acest moment.
  • Tabel de plăţi – Deschide Tabelul de plăți al jocului. Faceți clic pe butonul x pentru a vă întoarce la jocul principal.

Pagină cu informaţii:

 • Dacă faceți clic pe Informații, va fi afișat ecranul de referință care descrie diferitele componente ale jocului. Dacă faceți clic pe butoanele în formă de săgeată în colțul din partea dreaptă de jos a ecranului, comutați între diferitele ecrane cu informații.
  • Ecranele PlățiSecvențeLinii de plată și Jackpot oferă informații cu privire la reguli și la comportamentul jocului.
 • Dacă faceți clic pe butonul X, veți părăsi ecranul Info și veți reveni la joc.

Butoane:

 • Informații - Deschideți ecranul de referință, în care sunt descrise diferite componente ale jocului.
 • Pariu Total - Majorați sau reduceți pariul total apăsând pe butoanele '–' sau '+'.
 • Joc automat/Oprire joc automat - Învârtiți rolele de mai mult ori consecutiv. / Opriți modul activ de învârtire a rolelor Joc Automat.
 • Învârtire / Oprire - Învârtiți rolele. / Opriți funcția de animație pentru învârtirea rolei și afișați imediat rezultatul învârtirii. În modul activ Joc Automat, opriți funcția de animație pentru învârtirea automată și afișați imediat rezultatul. Dacă faceți clic pe Stop în modul activ Joc Automat, modul de învârtire a rolelor Joc Automat nu va fi dezactivat.
 • Modul Turbo - Porniți/Opriți Modul Turbo, disponibil doar în timpul jocului principal. Trecând în Modul Turbo accelerează jocul, oprind anumite animații și sunete în caz de câștig și învârtind rolele mai repede.

 

 

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic minim de returnare la jucător (RTP) este de 94,06%, iar procentajul teoretic maxim de returnare la jucător (RTP), care include și contribuția la Jackpot este de 95,05%.

Ultima actualizare: 28.04.2020