Dragon's Hoard

dragonhoard

Dragon's Hoard este joc slot cu cinci role, fără linii de plată şi un Gold Jackpot „allways” cu 243 de moduri posibile de a câştiga în joc. Toate simbolurile plătesc de la stânga la dreapta în orice combinaţii consecutive, inclusiv rola 1, cu excepţia simbolurilor scatter Clo dragonul care apare oriunde la vedere. Simbolurile scatter Clo dragonul nu au o plată, dar 3 sau mai multe simboluri scatter Clo dragonul ce apar oriunde la vedere acordă funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard, jucătorul trebuie să aleagă un simbol scatter Clo dragonul care ascunde numărul învârtirilor gratuite şi valoarea multiplicatorului. Funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard poate redeclanşa mai multe învârtiri gratuite.

Gold Jackpot:

Gold Jackpot constă în patru jackpoturi la diferite niveluri, care sunt - de la cel mai mic la cel mai mare - Gold Blitz Jackpot, Gold Quick Jackpot, Gold Super Jackpot şi Gold Mega Jackpot. Toate cele trei jackpot-uri cresc în mod progresiv pe măsură ce sunt plasate pariurile. Pentru fiecare învârtire la oricare dintre jocurile Gold Jackpot, casa adaugă un mic credit la cele patru jackpoturi în desfăşurare. Toate cele patru niveluri Gold Jackpot pot fi câştigate indiferent dacă se atinge oricare combinaţie de plată, în timpul parierii oricărei sume. Jackpotul este declanşat aleatoriu. Cu cât pariul este mai masiv, cu atât aveţi şanse mai mari de a câştiga jackpotul. Învârtirile gratuite nu pot declanşa jackpoturi. Dacă există un jackpot care a fost declanşat în timpul jocului de bază, care declanşează şi învârtirile gratuite, atunci funcţia jackpot este jucată şi afişată după jocul funcţiei cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard.

Informaţii joc:

 • Limitele de pariere sunt afişate în bara de titlu de pe ecranul de joc.
 • Valoarea PARIURILOR poate fi modificată utilizând butoanele ◄ şi ►.
 • ÎNVÂRTIREA începe jocul cu opţiunea selectată în prezent PARIURI.
 • Plăţile sunt afişate în PAYTABLE (TABEL DE PLATĂ).
 • Logo-ul simbolului wild Dragon's Hoard apare doar în jocul de bază pe rolele 1, 2, 3 şi 4 şi înlocuieşte toate celelalte simboluri şi funcţionează doar în combinaţie cu toate celelalte simboluri, cu excepţia simbolului scatter Clo dragonul.
 • Toate câştigurile apar pe direcţii, cu excepţia simboluriloe Clo dragonul care apar oriunde la vedere.
 • Toate câştigurile pe direcţii coincidente pe diferite poziţii ale rolei sunt adăugate la total.
 • Câştigurile pe direcţii sunt multiplicate de valoarea pariului total.
 • Defecţiunile de sistem anulează toate plăţile şi jocul.

Reguli de joc:

 • Setarea rubricii „BETS” (PARIURI): După ce intraţi în joc, va fi stabilit un pariu standard. Puteţi alege să măriţi sau să micşoraţi pariul total folosind butoanele ◄ şi ► disponibile în stânga şi dreapta indicatorului „PARIURI” de pe ecranul de joc. Dacă soldul jocul scade sub valoarea pariului total plasat, pariul nu se va ajusta la următorul pariu posibil, ci va apărea fereastra de recumpărare. Dacă nu aveţi fonduri în cont, va apărea opţiunea de depunere.
 • Pariu maxim: Pentru a juca cu pariul maxim, faceţi clic pe „MAX BET” (PARIU MAXIM). Dacă soldul jocului nu este suficient, această opţiune va fi dezactivată.
 • Suma totală a pariului este afişată în contul „TOTAL BET” (TOTAL PARIU), care este situat în partea stângă jos a ecranului de joc.
 • REGULI: Regulile jocului pot fi vizualizate făcând clic pe butonul RULES (REGULI), care este situat deasupra contului „TOTAL BET” (TOTAL PARIU). Regulile aferente jackpotului pot fi vizualizate, făcând clic pe butonul „JACKPOT RULES” (REGULI JACKPOT) de pe pagina regulilor de joc. Pentru a reveni la joc, apăsaţi pe butonul „BACK TO GAME” (ÎNAPOI ÎN JOC).
 • „PAYTABLE” (TABEL DE PLATĂ): „TABELul DE PLATĂ” poate fi vizualizat făcând clic pe butonul „PAYTABLE” (TABEL DE PLATĂ) situat deasupra contorul „TOTAL BET” (TOTAL PARIU). Plăţile sunt efectuate în funcţie de tabelul plăţilor.
 • Pentru calcularea valorii plăţii, multiplicaţi premiul respectiv cu suma totală a pariului. Puteţi reveni în joc făcând clic pe butonul „BACK TO GAME” (ÎNAPOI ÎN JOC).
 • CALCULAREA VALORII CÂŞTIGULUI: Combinaţiile cu simbol câştigător pot apărea de la stânga la dreapta în toate direcţiile posibile pe role consecutive, cu excepţia simbolului scatter. Doar combinaţia care plăteşte cel mai bine pe fiecare direcţie este plătită, care apare de la stânga la dreapta pe role consecutive, inclusiv rola 1 în joc.
  Exemplu: Dacă simbolul „A” apare pe rolele 1, 2, 3, 4 şi 5 (poziţionat la 0, 1, 2, 3 şi 4), atunci plata se va face doar pentru simbolurile 5 „A”.
  Numerotarea structurii rolelor pentru combinaţiile câştigătoare în jocul principal şi jocul cu funcţie este după cum urmează:

  0 1 2 3 4
  5 6 7 8 9
  10 11 12 13 14
 • Dacă două aceleaşi simboluri apar pe rola 1, 2 şi 3 din simbolul respectiv apare pe rola 3, atunci câştigul pe direcţie nu plăteşte pentru 5 dintre acele combinaţii de simboluri. Dar va plăti pentru 3 câştiguri separate pe direcţie folosind cele 3 aceleaşi simboluri care apar pe rola 3.
  De exemplu: dacă un simbol „Q” aterizează pe rolele 1 şi 2 şi trei simboluri „Q” aterizează pe rola 3, atunci vor exista trei câştiguri diferite pe direcţii pentru simbolul „Q”. Fiecare direcţie ar fi un câştig cu trei apariţii consecutive ale simbolului „Q”.
  Poziţia rolei pentru câştigurile pe direcţii de mai sus va fi după cum urmează:
  0,1,2
  0,1,7
  0,1,12
 • ÎNVÂRTIRE: Pentru a începe să învârtiţi rolele, apăsaţi pe butonul „SPIN” (ÎNVÂRTIRE). După ce rolele se opresc din învârtit, oricare combinaţii câştigătoare pe toate rolele va fi plătită conform tabelului de plată.
 • REZULTAT: În cazul în care combinaţia de simboluri care apare pe role formeză un câştig pe direcţii de 3, 4 sau 5 simboluri corespondente (începând din stânga) atunci câştigaţi şi primiţi o plată conform tabelului de plată. Orice simboluri care fac parte dintr-un câştig vor fi evidenţiate. Suma totală câştigată este afişată în zona de notificare din partea de jos a rolelor.
 • Repetaţi/Schimbaţi miza: Dacă aţi pariat deja, setările vor fi preluate automat la următoarea învârtire, dacă suma respectivă este disponibilă în contul de joc. Faceţi clic pe „SPIN” (ÎNVÂRTIRE) pentru a juca din nou cu aceeaşi miză. Pentru a schimba pariul, utilizaţi butoanele ◄ şi ► de lângă indicatorul „PARIURI”, aşa cum s-a explicat mai sus.
 • CREDITE: Soldul de joc rămas după plasarea pariului dorit este afişat în contorul „CREDITE”, de ex. soldul curent al jocului minus pariul total plasat.
 • Actualul sold de joc este format din suma afişată la rubrica „CREDITS” (CREDITE) și cea de la rubrica „TOTAL BET” (TOTAL PARIU).
 • Funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard: Funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard este declanşată când 3 sau mai multe simboluri scatter Clo dragonul apar oriunde pe role. Când jucătorul alege unul din cele două simboluri Clo dragonul, acesta indică numărul de învârtiri gratuite acordate şi valoarea multiplicatorului. Funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard poate redeclanşa mai multe învârtiri gratuite. Odată ce toate învârtirile gratuite sunt încheiate, jocul normal este restabilit.
 • Joc cu funcţie jackpot: Funcţia jackpot este declanşată în momentul în care atingeţi jackpotul. Ecranul principal de joc se va schimba şi ecranul funcţiei jackpot se va deschide, permiţându-vă să selectaţi şase din cele nouă simboluri disponibile pentru a descoperi semnele „$” şi de a vedea nivelul jackpotului acordat. La finalizarea jocului cu funcţia jackpot, ecranul de joc principal va reveni la forma anterioară. Câştigul jackpot va fi creditat imediat în soldul contului.
 • Dacă obţineţi simultan mai multe jackpoturi, funcţia jackpot pentru fiecare dintre jackpoturi se vor juca consecutiv.
 • Valoarea curentă a celor patru niveluri de jackpot este afişată în colţul dreapta sus a ecranului de joc. Fiecare jackpot este resetat la valoarea individuală de bază, după ce orice jucător doboară respectivul jackpot. Valoarea de resetare celor patru jackpoturi este afişată mai jos:

  Nivel jackpot Valoare de resetare
  Gold Mega Jackpot 500.000 $
  Gold Super Jackpot 50.000 $
  Gold Quick Jackpot 5.000 $
  Gold Blitz Jackpot 500 $
 • „ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ”: Puteți utiliza această funcţie pentru a alege din diferitele opţiuni de joc „hands free” (fără folosirea mâinilor). În cadrul acestei funcții, sunt disponibile următoarele opţiuni:
  • Număr învârtiri: Jocul va roti automat numărul de învârtiri selectate din meniul vertical. Puteţi opta pentru orice număr de jocuri și juca până când soldul este sub valoarea pariului total plasat.
  • Spin till win is equal to or exceeds (Învârtire automată până ce câştigul este egal sau depăşeşte): Jocul se va roti automat, până ce suma câştigurilor va fi egală sau mai mare decât suma selectată din meniul vertical.
  • Spin till any win (Învârtire automată până la următorul câştig): Jocul se va roti automat până la următorul câştig.
  • Spin till feature trigger (Învârtire până când se declanşează o funcţie): Jocul se va roti automat până la declanșarea următoarei funcţii.
  • Spin till my balance exceeds or equals to (Învârtire automată până ce soldul meu depăşeşte sau este egal cu): Jocul se va roti automat până în momentul, în care soldul de joc depăşeşte sau este egal cu suma introdusă. Reţineţi că soldul jocului presupune totalul sumelor de la rubrica „CREDITS” (CREDITE) și „TOTAL BET” (TOTAL PARIU).
  • Spin till my balance falls below or equals to (Învârtire automată până ce soldul meu este mai mic decât sau este egal cu): Învârtirile automate vor continua până în momentul, în care soldul de joc este mai mic decât sau egal cu suma introdusă. Reţineţi că soldul jocului presupune totalul sumelor de la rubrica „CREDITS” (CREDITE) și „TOTAL BET” (TOTAL PARIU).
 • Play faster (Joc mai rapid): Cu această opţiune aveţi posibilitatea să jucaţi mai repede decât în mod normal prin reducerea timpului de pauză. Trebuie să alegeţi cel puțin una din celelalte opţiuni disponibile de învârtire automată, pentru a putea să jucaţi cu această opțiune.
 • Pentru a utiliza funcţia de rotire automată, faceţi click pe butonul „AUTOSPIN” (ROTIRE AUTOMATĂ), disponibil în partea de jos a ecranului de joc. Pe ecranul care se deschide, selectaţi căsuţele corespunzătoare opţiunilor alese. Dacă e necesar, selectaţi din meniul vertical.
 • Dacă soldul actual de joc este insuficient pentru a vă susține opțiunea/ile, fereastra de BUY-IN va apărea, permiţându-vă să cumpăraţi mai multe credite din cont.
 • Faceţi clic pe „START” pentru a activa opţiunile selectate şi pentru a începe învârtirile. Faceţi clic pe „CANCEL” (Anulare) pentru a sări peste funcţia de „ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ” şi pentru a reveni în ecranul de joc.
 • Când jucaţi cu mai multe opţiuni de „ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ” , condiția care a fost mai întâi îndeplinită va avea prioritate faţă de celelalte, iar restul opţiunilor selectate vor fi ignorate. Puteţi apoi alege, fie să selectaţi acelaşi set de opţiuni din nou, fie să alegeţi noi opţiuni şi să continuaţi cu opţiunea de „ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ”.
 • Dați click pe butonul de „STOP ÎNVÂRTIRE” pentru a dezactiva ÎNVÂRTIREA AUTOMATĂ. În timp ce opțiunea de „ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ” este în derulare, puteţi întrerupe jocul făcând clic pe butonul „STOP ÎNVÂRTIRE”. În cazul în care învârtirea este în derulare, atunci ÎNVÂRTIREA AUTOMATĂ se va opri după completarea învârtirii actuale. În caz contrar, ÎNVÂRTIREA AUTOMATĂ va fi imediat oprită, iar jocul normal va fi reluat.
 • Notă: Opţiunea de ÎNVÂRTIRE AUTOMATĂ nu este disponibilă în versiunea de joc pe bani virtuali.
 • Faceţi clic pe „GAME LOGS” (ISTORIC JOC) pentru a vedea istoricul jocurilor jucate.
 • Pentru a vizualiza numărul şi regulile actualei versiuni de joc, apăsaţi pe butonul „GAME RULES” (REGULI JOC).
 • Faceţi clic pe „REBUY” (RECUMPĂRARE) pentru a cumpăra mai multe credite în joc din cont.
 • Pentru a părăsi jocul sau pentru a reveni la lobby, apăsaţi pe butonul „EXIT GAME” (IEŞIRE).
 • Faceţi clic pe butonul „QUICK DEPOSIT” (DEPUNERE RAPIDĂ) pentru a depune bani în cont.
 • Funcţionalităţile „JURNALE JOC” şi „RECUMPĂRARE” sunt aplicabile doar pentru jocul pe bani reali.
 • Regulile de joc sunt identice atât în jocul pe bani reali cât şi în cel pe bani virtuali.

Funcţia de joc cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard:

 • Funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard este declanşată când 3 sau mai multe simboluri scatter Clo dragonul apar oriunde la vedere.
 • Simbolurile scatter sunt animate şi aşteaptă ca jucătorul să selecteze oricare dintre simbolurile Clo dragonul.
 • La selectarea unui simbol scatter Clo dragonul, acesta va afişa numărul învârtirilor gratuite şi a multiplicatorului câştigat, în timp ce toate simbolurile scatter Clo dragonul rămase sunt descoperite şi colorate cu gri (dar nu au fost câştigate)
 • Toate câştigurile obţinute în timpul învârtirilor gratuite, inclusiv cele din învârtirile redeclanşate, sunt multiplicate de coeficientul învârtirilor gratuite acordate iniţial.
 • Numărul învârtirilor gratuite și multiplicatorul acordat sunt aleatorii.
 • Numărul iniţial al învârtirilor gratuite acordate cu fiecare declanşare variază de la 6 la 30, iar coeficientul acordat cu fiecare declanşare variază între 2 şi 8.
 • Funcţia cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard poate redeclanşa mai multe învârtiri gratuite.
 • Învârtirile gratuite sunt redeclanşate atunci când 3 sau mai multe simboluri scatter Clo dragonul apar oriunde la vedere în timpul învârtirilor gratuite şi acordă un număr aleatoriu de învârtiri gratuite (ce variază de la 6 la 30, dar fără multiplicatori suplimentari) care vor fi adăugate la numărul total al învârtirilor gratuite.
 • Învârtirile gratuite sunt jucate cu acelaşi pariu ca în runda de învârtire care le-a generat.
 • Câştigurile din funcţie sunt adăugate la soldul jocului.

Runda cu funcţie jackpot:

 • Runda cu funcţie jackpot este declanşată de fiecare dată când obţineţi un jackpot.
 • La jackpot contribuie doar pariurile în bani reali.
 • Jucaţi funcţia jackpot pentru a afla ce nivel al premiului Gold Jackpot aţi câştigat.
 • Orice pariu este eligibil pentru jackpot. Cu cât miza la fiecare joc este mai mare, cu atât veţi avea mai multe şanse să câştigaţi jackpotul.
 • Învârtirile gratuite nu pot declanşa jackpoturi.
 • Alegeţi şase din nouă simboluri disponibile pentru a descoperi semnele „$”.

  dragonhoard_features
 • Fiecare simbol „$'” acordă un nivel din Jackpotul Gold.
 • Un simbol „$'” acordă Jackpot-ul Gold Blitz.
 • Două semne „$” acordă Gold Quick Jackpot.
 • Trei semne „$” acordă Gold Super Jackpot.
 • Patru semne „$” acordă Gold Mega Jackpot.
 • Faceţi clic pe butonul „COMPLETE” (TERMINARE) pentru a restabili ecranul de joc principal.
 • În cazul în care câştigaţi jackpot-uri multiple, funcţia jackpot pentru următorul jackpot va începe după ce faceţi clic pe butonul „COMPLETE” (TERMINARE).

Tabela de plăți:

Faceţi clic pe butonul „PAYTABLE” (TABEL DE PLATĂ) de pe ecranul principal al jocului, jocul va naviga pe ecranul tabelului de plată.

dragonhoard_paytable

Rata plăţilor la acest joc este de 90.08%.

Fereastra de reguli de joc/jackpot:

Faceţi clic pe butonul „Rules” (Reguli) din ecranul de joc principal, jocul va naviga pe ecranul Reguli.

dragonhoard_rules

Faceţi clic pe butonul „Rules” (Reguli) din ecranul de joc principal, jocul va naviga pe ecranul Reguli. Faceţi clic pe butonul „Jackpot Rules” (Reguli jackpot) din ecranul Reguli, ecranul Reguli va naviga spre ecranul Reguli jackpot.

dragonhoard_jackpot_rules

Adăugaţi fonduri în cont

Pentru a adăuga fonduri în cont, faceţi clic pe „DEPUNERE” din meniul „Casierie”, selectaţi apoi opţiunea de depunere dorită (Play Anywhere clients), sau faceţi clic pe „DEPUNERE” în cadrul opţiunii „Casierie” din stânga lobby-ului principal, apoi selectaţi opţiunea de depunere dorită (clienţi descărcabili). De asemenea, puteţi adăuga fonduri în cont, făcând click pe „RECUMPĂRARE” pe ecranul de joc şi apoi pe „Depuneţi acum”. Perioada de transfer a fondurilor şi comisioanele aplicate variază în funcţie de opţiunea de depunere aleasă.

Cum procedez dacă am atins limitele de pariere?

Dacă soldul de joc scade sub valoarea pariului minim, o fereastră de buy-in se va deschide automat.

Pentru a adăuga fonduri în cont, faceţi clic pe opţiunea „DEPUNERE” din meniul „Casierie” din lobby-ul principal (Play Anywhere clients), sau faceţi clic pe „DEPUNERE” în cadrul opţiunii „Casierie” din stânga lobby-ului principal, apoi selectaţi opţiunea de depunere dorită (clienţi descărcabili), sau faceţi clic pe butonul „Depuneţi acum” din fereastra „Buy-in” a oricărui joc.

Nu am putut încheia jocul. Ce ar trebui să fac?

Dacă sunteţi deconectat în mijlocul jocului de bază sau al jocului jackpot, software-ul va încheia jocul automat pentru dvs. În momentul în care vă autentificaţi din nou, veţi putea vedea rezultatul făcând clic pe butonul „Istoric joc”.

Dacă sunteţi deconectat după declanşare sau în timpul funcţie cu învârtiri gratuite Dragon's Hoard, la reconectare, software-ul va porni automat învârtirile gratuite, în cazul în care acestea nu au fost încă lansate, sau va continua din punctul de unde s-a produs deconectarea. Dacă un jucător este deconectat după declanşarea învârtirilor gratuite şi înainte de selectarea simbolurilor scatter Clo dragonul, după reconectare, jucătorului îi este permis să selecteze simbolurile scatter Clo dragonul şi continua jocul cu funcţia învârtirilor gratuite.

Dacă problemele persistă, contactaţi Departamentul de asistenţă clienţi, disponibil 24/7.

Ultima actualizare: 17.11.2017