Age of the Gods Roulette

Ruletă Live

Ruleta Live se joacă cu un dealer în carne și oase și o masă de ruletă adevărată*. Utilizăm regulamentul standard al jocului de ruletă europeană.

*Pentru mesele al căror nume conține Slingshot, se folosește o roată de ruletă automată în loc de un dealer în carne și oase și o roată de ruletă adevărată.

Jocurile de Live Roulette pot fi jucate și într-un cazinou fizic. Singura diferență între ruleta standard și cea dintr-un cazinou fizic este aceea că cea din urmă este jucată fără un contor de pariuri. Progresul în cadrul rundei este anunțat prin intermediul notificărilor către jucător. În această secvență, ignorați referirea la contorul de pariere din secțiunea fluxului de pariere.

Fluxul de pariere

 • Dacă o rundă de joc este în desfășurare atunci când vă așezați la masă, așteptați runda următoare și apoi plasați pariurile.
 • Pentru a plasa un pariu, alegeți un jeton și apoi plasați-l pe o poziție de pariere.
 • Puteți plasa simultan mai multe jetoane pe diferite poziții de pariere.
 • Cronometrul din fereastra de joc indică cât de mult timp mai aveți ca să plasați pariurile.
 • Trebuie să confirmați pariul. Acest lucru poate fi făcut manual, utilizând butonul Confirmare după fiecare pariu, sau automat, la finalul timpului de pariere. Dacă furnizorul dvs. de servicii a activat confirmarea automată, aceasta este pornită implicit, iar butonul Confirmare nu apare. Puteți dezactiva opțiunea din secțiunea de setări a jocului.
 • După semnalul Nu se mai primesc pariuri, runda de joc începe.
 • Câștigurile sunt plătite pentru pariurile câștigătoare la finalul fiecărei runde de joc.
 • Pentru a juca o rundă de joc, plasați-vă pariurile din nou sau folosiți butonul Repariere.
 • Pentru a sări peste o rundă nu plasați niciun pariu.

Cursul jocului

 • Plasați un pariu pe un anumit tip de rezultat al învârtirii. Consultați secțiunea Opțiuni de pariere și secțiunea Tipuri de pariuri pentru informații suplimentare.
 • După ce toți jucătorii și-au plasat pariurile, roata începe să se învârtă, iar bila este lansată pe roată.
 • Bila se oprește pe un slot pe roată și este anunțat rezultatul.
 • Pariurile câștigătoare rămân pe masă. Le puteți îndepărta, la fel ca orice pariu, sau le puteți lăsa pe masă, caz în care jetoanele sunt folosite pentru a paria din nou pe pozițiile câștigătoare din runda anterioară. Opțiunea aceasta este disponibilă dacă furnizorul dvs. de servicii permite acest lucru.

Opţiuni de pariere

Panoul meu de pariuri

Puteți să salvați pariurile favorite folosind panoul pariurile mele și să le plasați ulterior pe masa de joc cu o singură atingere. Un maxim de cinci pariuri pot fi salvate, iar titlurile pariurilor pot fi personalizate.

Panou Racetrack

Pariuri laterale și pariu Vecini

Când deschideți panoul Racetrack, acesta vă arată o pistă de curse cu numere de pe roată, cu poziții de pariuri laterale și cu un selector de pariuri Venici.

Puteți plasa următoarele pariuri laterale folosind pista de curse: Voisins du Zéro, Tiers du Cylinder, Orphelins à Cheval și Jeu 0 – Zéro.

Pentru a plasa un pariu Vecini, alegeți numărul de vecini pe care vreți să pariați de o parte și de cealaltă a numărului dorit (între 1 și 9), apoi plasați jetonul pe numărul respectiv.

Consultați secțiunea Tipuri de pariuri din Regulile jocului de Ruletă pentru explicații suplimentare cu privire la tipurile de pariuri.

Panou de pariuri speciale

Puteți folosi acest panou pentru a accesa rapid următoarele poziții de pariuri speciale: Pariuri complete și complete pe jumătate, Jeu 7/9, Finales en Plain și Orphelins en Plein.

Consultați secțiunea Tipuri de pariuri din Regulile jocului de Ruletă pentru explicații suplimentare cu privire la tipurile de pariuri.

Intervale limită

Intervalele limită afișate lângă numele mesei în Lobby și pe masa de joc UI corespund limitelor de pariere Direct. În plus, panoul de Limite de pe masa de joc oferă informații suplimentare despre limitele diferitelor poziții de pariere.

În jocurile de ruletă, următoarele pariuri au propriile lor limite: Direct, Divizare, Stradă, Colț, 0, 1, 2 și 3, Linie, Coloană, Duzină, Roșu, Negru, Par, Impar, Mic 1–18, Mare 19–36.

Învârte acum

Funcția Învârte acum* are ca scop creșterea vitezei de desfășurare a jocului când sunt doar câțiva jucători la masă. Puteți folosi butonul Învârte pentru a cere ca runda de pariere să se încheie rapid, pentru că ați finalizat plasarea pariurilor și sunteți gata să jucați.

Butonul Învârte poate fi disponibil într-o rundă de joc și dezactivat în alta — aceasta depinde de numărul de jucători de la masă.

Rețineți că, dacă opțiunea de confirmare automată a pariurilor este dezactivată, butonul Învârte se activează doar după ce v-ați confirmat pariurile manual.

* Opțiunea este disponibilă doar dacă furnizorul dvs. de servicii permite acest lucru.

Jocuri anulate

O rundă de joc poate fi anulată de către dealer dacă apar complicații ce întrerup sesiunea de joc. În astfel de cazuri, toți jucătorii prezenți la masă în acel moment sunt notificați cu privire la anulare și toate pariurile le sunt returnate în conturi. Rundele de joc anulate sunt marcate cu un X.

Returnare la jucător

Procentajul teoretic de returnare la jucător (în engleză, "return to player" - RTP) este de 97,30%.

Elemente Interfață cu utilizatorul


Repariere
Plasați același pariu ca în runda anterioară.

Anulare
Elimină pariurile proprii aflate momentan pe masă.

Dublare
Dublați pariul pe care l-ați plasat.

Confirmare
Confirmă toate pariurile plasate pe masă. Fără confirmare, pariurile dvs. nu sunt valabile.

Învârtire
Vă confirmă pariurile și îi notifică pe ceilalți că sunteți gata pentru runda de joc.

Rezultate
Afișează rezultatele din rundele anterioare.

Joc automat
Vă permite să plasați automat mai multe pariuri pe parcursul unui anumit număr de runde.
* Opțiunea este disponibilă doar dacă furnizorul dvs. de servicii permite acest lucru.

Grafic
Afișează istoricul mesei curente sub forma unui grafic pizza.

Statistici
Afișează rezultatele celor mai recente runde de joc, precum și numerele câștigătoare care au apărut cel mai des, cel mai rar, în procente și sub formă de număr.

Pistă de curse

Vă permite să plasați pariuriDirecte,Vecini,Voisins du Zéro,Tiers du Cylinder,Orphelins à ChevalșiJeu 0 – Zéro.


Pariuri speciale

Vă permite să plasați pariuricompleteșicomplete pe jumătate,Jeu 7/9, Finales en PlainșiOrphelins en Plein.


Pariurile mele
Vă permite să salvaţi pariurile preferate şi să le plasaţi pe masă din nou.

Meniu

Butonul deschide meniulSetări.

 • Setări joc- Vă permite să activați sau să dezactivați funcția de pariuri confirmate automat sau sfaturile.
 • Setări audio- Vă permite să activați sau să dezactivați sunetele jocului, vocea dealerului și să schimbați volumul sunetului.
 • Setări video- Vă permite să schimbați calitatea fluxului video.
 • Istoric joc- Vă permite să accesați informații complete cu privire la istoricul jocurilor anterioare.
  Dacă datele dinistoricul de jocvă sunt insuficiente, vă rugăm să solicitați o prezentare mai detaliată de la operatorul dvs. de servicii.
 • Ajutor- Deschide fișierele de Ajutor și Regulile pe care le citiți în prezent.
 • Asistență- Vă permite să contactați echipa de Asistență clienți.
  * Este posibil ca această opțiune să nu fie disponibilă în regiunea dvs.
Sold Afișează soldul dvs. curent pentru joc. Aceștia sunt banii pe care îi puteți utiliza pentru a juca jocul.

Casierie
Deschide fereastraCasierîn care puteți face depuneri și retrageri, puteți vedea istoricul tranzacțiilor dvs. etc.

Limite
Deschide panoulLimite.

Bacșișuri
Oferiți un bacșiș * dealarului.
* Opțiunea este disponibilă doar dacă furnizorul dvs. de servicii permite acest lucru.

Lobby
ÎncarcăLobby- ul, de unde vă puteți așeza la o altă masă. Rețineți, dacă runda de joc este în desfășurare și ați plasat pariuri la masa curentă, trebuie să așteptați până ia sfârșit runda de joc înainte de a părăsi masa.

Jetonul auriu

Notă:Această secvență poate fi activată sau dezactivată de furnizorul de servicii.

Jetoanele de aursunt jetoane bonus care vă sunt acordate la anumite jocuri de masă. FiecareJeton de aurare o anumită valoare și poate fi utilizat pentru a paria asemenea unui jeton normal. Dacă meniulJeton de aureste disponibil pe tabloul de bord, înseamnă că avețiJetoane de aurdisponibile, pe care le puteți folosi în jocul actual.
MeniulJeton de aurafișează valoarea și cantitatea disponibilă deJetoane de aur. Dacă v-au fost acordateJetoane de aurcu valori diferite, meniul afișează toate valorile jetoanelor și numărul lor. Jetoanele cu aceeași valoare obținute din bonusuri diferite sunt cumulate.

Butonul Informații deschide o fereastră pop-up cu informații suplimentare despreJetoanele de aur.

Pentru a paria utilizândJetoanele de aur, selectați mai întâi valoarea dorită deJetoane de aurși plasați apoi, ca de obicei, pariul. Numărul deJetoane de aurrămase va scădea proporțional.

Rețineți că:

 • Pot fi folosite mai multeJetoane de aurîn timpul unei runde de pariere și puteți plasaJetoane de aurpe diferite poziții de pariere. Cu toate acestea, furnizorul de servicii ar putea oferi un număr limitat deJetoane de aurcare să poate fi folosite într-un joc.
 • Dacă această opțiune este activată de furnizorul de servicii, puteți folosi împreunăJetoane de aurșiJetoane obișnuite(conformSoldului) pe o singură poziție de pariere.
 • Dacă această opțiune este activată de furnizorul de servicii, puteți folosiJetoanele de aurpentru:
  • PariurileBlindîn timpul rundei de pariere
  • Acțiunile obișnuite în timpul unei runde de pariere (de ex.,Dublare)
 • Dacă furnizorul de servicii a activat opțiunea de utilizare a mai multorJetoane de aur, jocul încearcă automat să plaseze aceste pariuri folosindJetoane de aur,preferând jetoane care sunt mai apropiate de valoarea pariului inițial cuJetoane de aur.
  • Dacă nu mai sunt disponibileJetoane de aur, jocul va folosiJetoane obișnuitepentru a plasa pariul, creând un pariu mixt.
  • Dacă nu sunt permise pariurile mixte și nu aveți suficienteJetoane de aur, sau dacă ați atins limita deJetoane de aurpermise în jocul curent, se vor folosiJetoane obișnuitepentru a plasa pariul.
  • Rețineți că pariul este refuzat dacă soldul dvs. deJetoane obișnuiteeste prea mic pentru a acoperi pariul.
 • Întotdeauna este posibil să plasați un pariu mixt la jocurile de Ruletă și SicBo.

În caz deEgalitatesauPush, primiți înapoiJetonul de aurpariat. Rețineți căEgalitateasauPushsunt opțiuni din Blackjack, Baccarat, Dragon-Tiger și jocurile de poker.

Dacă pariul dvs.Asigurareeste un pariu mixt, doar partea cuBani realieste asigurată și vă este înapoiată în cazul în care dealerul face Blackjack.

Când pariul dvs. cuJeton de aureste câștigător, valoareaJetonului de aurcâștigător este dedusă din valoarea câștigului.

Toate rundele de joc care sunt jucate utilizândJetoane de aursunt marcate și în istoricul jocului cu simbolul (GC) corespunzător.

Ecranul numărului câștigător

Ecranul numărului câștigător afișează rezultatele ultimelor învârtiri.

Exonerare de răspundere Pariuri Live

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că informațiile afișate pe site-ul nostru web cu privire la evenimente sunt exacte. Totuși, acestea trebuie folosite doar în scop de îndrumare. Din cauza naturii acestor evenimente și a posibilității ca transmisiunile live să aibă întârzieri, nu ne asumăm nicio răspundere cu privire la nicio informație, inclusiv rezultatul și ora jocului, care ar putea fi eronate. Vă rugăm să vă asigurați că ați consultat regulile de pariere specifice pentru a vedea cum se soluționează pariurile pe piețele respective. Rețineți că această întârziere variază de la un client la altul și poate depinde de configurația sistemului de la care primesc datele sau imaginile.

Fluxuri video live: Datorită naturii internetului, este posibil să existe latență video. Jocul a fost conceput astfel încât jucătorii să nu aibă niciun avantaj și niciun dezavantaj din cauza eventualelor latențe.

Notă cu privire la defecțiuni: Defecțiunile anulează toate plățile și toate jocurile.

Notă cu privire la rotunjire: Pariurile sunt întotdeauna rotunjite prin scădere de la a treia cifră de după virgulă. Atunci când primiți o rambursare și banii vă sunt transferați în cont, orice sumă mai mică de 0,01 este rotunjită prin scădere.

Notă cu privire la deconectări: Dacă vă deconectați de la joc din cauza unei probleme cu conexiunea, pariurile dvs. sunt înregistrate și plătite în conformitate cu rezultatele rundei. Puteți vedea rezultatele rundei în istoricul jocului.

Reguli

Limite

Limita minimă și maximă pentru poziție se aplică pentru toate mesele, ceea ce vă obligă să vă încadrați toate pariurile între limitele indicate în panoul Limite masă.

Semnele Min și Max de pe masă indică limitele pentru un pariu Plein (Direct). La unele mese există și o limită minimă și una maximă la masă, care indică valorile între care trebuie să se încadreze suma pariurilor unui jucător. Aceste limite sunt afișate și pe panoul Limite.

Tipuri de pariu

Există multe moduri în care puteți plasa pariuri în Live Roulette. Fiecare tip de pariu acoperă un set de numere diferit și are o distribuție diferită. Rapoartele de plată pentru toate pariurile sunt afișate în Tabelul Câștiguri de mai jos.

Pariuri în interior la ruletă

Acestea sunt numerele de pe zona internă a mesei de ruletă, unde pariați pe fiecare număr în parte.

Pariuri în exterior la ruletă

Acestea sunt pozițiile de pariere din exteriorul marginii mesei, de ex. Par, Impar, Roșu, Negru etc.

Direct (Plein)

Puteţi paria pe orice număr, inclusiv pe zero (0), plasând jetonul în centrul numărului. Valoarea maximă pentru acest pariu este indicată în panoul Limite.

Pariu divizat (Cheval)

Puteţi paria pe două numere plasând jetonul pe linia care separă cele două numere. Pariul maxim pentru acest pariu este egal cu valoarea maximă pentru pariul Direct, înmulțită cu doi.

Pariu stradă (Transversale Pleine)

Ca să pariaţi pe un rând de trei numere (numit "street" în limba engleză), plasaţi un jeton pe linia exterioară a mesei de ruletă, la capătul rândului respectiv. Un pariu pe trei numere 0, 1 şi 2, sau 0, 2 şi 3 este un pariu stradă special. Pariul maxim pentru acest pariu este egal cu valoarea maximă pentru pariul Direct, înmulțită cu trei.

Pariu pe colț (Carré)

Puteţi paria pe patru numere plasând jetonul pe colţul unde se întâlnesc cele patru numere. Pariul maxim pentru acest pariu este egal cu valoarea maximă pentru pariul Direct, înmulțită cu patru.

Pariu pe coș (Transversale de Quatre)

Puteţi paria pe numerele 0, 1, 2 şi 3 plasând jetoanele pe linia de margine, acolo unde se intersectează cu linia care desparte câmpul zero (0) de primul rând. Pariul maxim pentru acest pariu este egal cu valoarea maximă pentru pariul Direct, înmulțită cu patru.

Pariul pe linie (Transversale Simple)

Puteţi paria pe două străzi simultan (altfel spus, cele şase numere diferite dispuse în două rânduri, câte trei numere), plasând un jeton pe linia exterioară a mesei de ruletă, acolo unde este intersectată de linia care desparte cele două rânduri. Pariul maxim pentru acest pariu este egal cu valoarea maximă pentru pariul Direct, înmulțită cu șase.

Pariu pe coloană (Colonne)

Puteți paria pe toate cele 12 numere dintr-o coloană plasând un pariu pe una dintre cele trei casete marcate „2 to 1” la Ruleta obișnuită, sau în oricare dintre casetele goale de pe masa de Ruletă franțuzească. (a treia duzină)”. Dacă este obținut oricare dintre numerele din coloana selectată, sunteți plătit 2:1. Rețineți că zero (0) este necâștigător. Limita minimă și limita maximă pentru această opțiune de pariere nu sunt calculate pornind de la pariul Direct și se găsesc în panoul Limite masă.

Pariu pe duzină (Douzaine)

Puteți paria pe o duzină de numere plasând un jeton pe spațiul marcat „1st 12”, „2nd 12” și „3rd 12” la Ruleta obișnuită, respectiv pe „D12”, „M12” și „P12” la Ruleta franțuzească. Dacă este obținut unul dintre cele 12 numere, sunteți plătit 2:1. Rețineți că zero (0) este necâștigător. Limita minimă și limita maximă pentru această opțiune de pariere nu sunt calculate pornind de la pariul pariul Direct și se găsesc în panoul Limite masă.

Roșu/negru,Par/Impar (Pair/Impair) , Mic (Manque sau 1-18) / Mare (Passe sau19-36) și regula La Partage

Puteţi plasa un pariu într-una dintre casetele aflate de-a lungul lungimii mesei, care acoperă jumătate din numerele de pe masa de ruletă (cu excepţia lui zero). Fiecare casetă acoperă 18 numere. Câștigați 1 la 1 pe toate aceste pariuri. La jocul de Ruletă obișnuit, dacă rezultatul este zero (0), jucătorul pierde pariul; la Ruleta franțuzească, primește înapoi jumătate din pariu (vezi regulaLa Partage). Limita minimă și limita maximă pentru această opțiune de pariere nu sunt calculate pornind de la pariul Direct și se găsesc în panoul Limite masă.

Pariuri speciale

Următoarele pariuri pot fi plasate folosind panourile Pariuri speciale și Racetrack.

Pariuri complete

Acesta este un pariu pe toate tipurile diferite de pariuri în interior care au fost plasate pe un anumit număr.

Pariuri complete pe jumătate

Acesta este un pariu care acoperă aceleași poziții ca Pariurile complete, dar exclude pariurile Stradă și Linie.

Voisins du Zéro

Un pariu pe vecinii lui zero (0) de pe roata de ruletă, care include toate numerele de pe roată dintre 22 și 25, acoperind aproape jumătate din roată și incluzându-l și pe zero(0).

Pariul Voisins du Zero plasează nouă jetoane pe masă, două jetoane pe tripleta 0/2/3, două jetoane ca Pariu pe colț pe 25/26/28/29 și câte un jeton ca pariu divizat pe 4/7, 12/15, 18/21, 19/22 și 32/35. Totalul pariului Voisins du Zéro este egal cu 9 x valoarea jetonului selectat.

Plata se face după cum urmează:

Număr câștigător

Plătit jucătorului

Adevăratul profit al jucătorului

4, 7, 12, 15, 18, 19, 21, 22, 32, 35

17 jetoane (17:1) + 1 jeton

17 + 1 - 9 = 9 jetoane

0, 2, 3

22 jetoane (11:1) + 2 jetoane

22 + 2 - 9 = 15 jetoane

25, 26, 28, 29

16 jetoane (8:1) + 2 jetoane

16 + 2 - 9 = 9 jetoane

Tiers du Cylindre

Tiers du Cylindre sau Tiers înseamnă „o treime a roții”, pentru că reprezintă aproape 1/3 din roată. Acest pariu include cele douăsprezece numere care se află pe partea opusă a roții și între 27 și 33, inclusiv acestea. Seria cuprinde numerele 27,13,36,11,30,8,23,10,5,24,16,33 (pe o roată cu un singur zero).

Pariul include șase jetoane, fiecare jeton fiind plasat pe următoarele diviziuni: 5/8; 10/11; 13/16; 23/24; 27/30; 33/36.

Orphelins (orfani)

Aceste numere formează cele două zone ale roții din afara zonelor Tiers și Voisins. Acestea conțin în total opt numere, constând din 17,34,6 și 1,20,14,31,9.

 • Orphelins en Plein : Plasează câte 1 pariu Direct pe fiecare poziție de orfelin.
 • Orphelins a Cheval : 1 jeton este plasat pe numărul 1 și câte 1 jeton pe fiecare dintre divizările: 6/9; 14/17; 17/20 și 31/34.

Plata se face după cum urmează:

Număr câștigător

Plătit jucătorului

Adevăratul profit al jucătorului

1

35 jetoane (35:1) + 1 jeton

35 + 1 - 5 = 31 jetoane

6, 9, 14, 20, 31, 34

17 jetoane (17:1) + 1 jeton

17 + 1 - 5 = 13 jetoane

17

34 jetoane (17:1) + 2 jetoane

34 + 2 - 5 = 31 jetoane

Jeu 0 - Zero

Jeu 0 Jeu Zéro) este varianta mai mică a pariului Voisins du Zéro. Acoperă numerele dintre 12 și 15 (inclusiv) de pe roata unei rulete. 1 jeton este plasat pe numărul 26 și câte 1 jeton pe fiecare dintre divizările: 0/3; 12/15; 32/35.

Jeu7/9

Acest pariu acoperă toate numerele care se termină cu 7, 8 sau 9. Câte 1 jeton este plasat pe pozițiile 19, 27 ca pariu Direct și câte 1 jeton pe fiecare dintre divizările: 7/8; 8/9; 17/18; 28/29.

Finales en Plein

Un pariu pe toate numerele de pe roata de ruletă care se termină în aceeași cifră, de ex.: „Final 5” înseamnă un pariu pe numerele 5, 15, 25, 35.

Acest pariu plasează patru jetoane dacă se selectează 0, 1, 2, 3, 4, 5 sau 6 drept ultima cifră - câte un jeton pe fiecare număr, ca pariu Direct. Dacă rezultatul învârtirii este unul dintre aceste numere, plata este egală cu câștigul obișnuit al pariului Direct pentru numărul respectiv. Astfel, profitul dvs. va fi 35 + 1 - 4 jetoane = 32 de jetoane.

Acest pariu plasează trei jetoane dacă se selectează 7, 8 sau 9 drept ultima cifră - câte un jeton pe fiecare număr, ca pariu Direct. Astfel, profitul dvs. va fi, în acest caz, 35 + 1 - 3 = 33 de jetoane.

Tabelul de mai jos oferă o prezentare rapidă a numărului de jetoane care sunt plasate pe masa de joc pentru fiecare pariu special, respectiv care sunt pozițiile de pe roata de ruletă pe care le acoperă pariul.

Pariu special

Număr de jetoane plasate pe masă

Poziții acoperite

Voisins du zero

9

Sectorul roţii de ruletă din jurul lui zero (0).

Cu două jetoane: 0/2/3, 25/26/28/29.

Cu un jeton: 4/7, 12/15, 18/21, 19/22, 32/35.

Tiers du Cylindre

6

Sectorul roţii de ruletă opus lui zero (0), număr minim de jetoane.

5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36.

Orphelins en Plein

8

Numerele orfane (dintre două sectoare), un jeton per număr.

1, 6, 9, 14, 17, 20, 31, 34.

Orphelins à Cheval

5

Numerele orfane (dintre două sectoare), număr minim de jetoane.

1, 6/9, 14/17, 17/20, 31/34.

Jeu 0

4

O serie de numere din jurul lui zero (0), număr minim de jetoane.

0/3, 12/15, 26, 32/35.

Jeu 7/9

6

Toate numerele care se termină cu 7, 8 şi 9, număr minim de jetoane.

7/8, 8/9, 17/18, 19, 27, 28/29.

Finales en Plein 0

4

Toate numerele care se termină cu 0, un jeton per număr.

0, 10, 20, 30.

Finales en Plein 1

4

Toate numerele care se termină cu 1, un jeton per număr.

1, 11, 21, 31.

Finales en Plein 2

4

Toate numerele care se termină cu 2, un jeton per număr.

2, 12, 22, 32.

Finales en Plein 3

4

Toate numerele care se termină cu 3, un jeton per număr.

3, 13, 23, 33.

Finales en Plein 4

4

Toate numerele care se termină cu 4, un jeton per număr.

4, 14, 24, 34.

Finales en Plein 5

4

Toate numerele care se termină cu 5, un jeton per număr.

5, 15, 25, 35.

Finales en Plein 6

4

Toate numerele care se termină cu 6, un jeton per număr.

6, 16, 26, 36.

Finales en Plein 7

3

Toate numerele care se termină cu 7, un jeton per număr.

7, 17, 27.

Finales en Plein 8

3

Toate numerele care se termină cu 8, un jeton per număr.

8, 18, 28.

Finales en Plein 9

3

Toate numerele care se termină cu 9, un jeton per număr.

9, 19, 29.

Notă: Puteți plasa pariuri care vizează două, trei sau chiar patru numere. De exemplu, dacă folosiți numărul 0, puteți paria pe: 1+0, 1+2+0, 2+0, 3+0 sau 1+2+3+0.

Tabelul de câștiguri

Jetonul acoperă

Tip pariu

Plătește

1 număr

Număr plin

35:1

2 numere

Pariu divizat

17:1

3 numere

Pariu triplu

11:1

4 numere

Pariu pe colț sau Pariu pe coș

8:1

6 numere

Pariu pe linie

5:1

12 numere

Pariu pe duzină sau pe coloană

2:1

18 numere

Pariurile Roșu/Negru, Par/Impar, Mic (1 -18) / Mare (19-36)

1:1

Deși rapoartele de plată sunt fixe, valoarea câștigului depinde de numărul de jetoane folosit pentru pariu. De exemplu: în cazul pariului Vecini, numărul câștigător plătește întotdeauna 35 la 1. Dacă, de exemplu, pariul este plasat pe cinci numere consecutive, 11-30-8-23-10, implică cinci jetoane. Dacă iese unul dintre numere, rambursarea este de 35 + 1 - 5 = 31 de jetoane.

Actualizat: 02.10.2019

Ultima actualizare: 28.02.2020