All Bets Blackjack

All Bets Blackjack este o variantă de blackjack cu pariuri auxiliare Top 3, Perfect Pairs, Buster Blackjack, Progressive Blackjack, Lucky Lucky și 21+3. Pentru informații privind regulile și diferențele față de jocul standard, citiți secțiunea „Regulament'.

PENTRU A JUCA ACEST JOC

Pentru a începe jocul trebuie, mai întâi, să vă alegeți limitele.

 • Acest joc poate fi jucat cu până la 3 mâini. Pentru a juca, trebuie să plasați un pariu pe cel puțin 1 mână. Pentru fiecare mână poate fi stabilită o valoare diferită a pariului.
 • Pentru a plasa un pariu, faceți clic pe un jeton din partea din stânga jos a ecranului pentru a selecta valoarea jetonului și apoi faceți clic pe una dintre zonele de pariere disponibile (cele 3 cercuri mari) pentru a plasa pariul. Fiecare clic majorează pariul cu valoarea jetonului selectat.
 • Se pot plasa pariuri auxiliare pe zonele de pariere Top 3, Perfect Pairs, Buster Blackjack, Progressive Blackjack, Lucky Lucky și 21+3 adiacente oricăreia dintre mâinile dvs. În fiecare rundă de joc, puteți plasa un pariu auxiliar Top 3, Perfect Pairs, Buster Blackjack, Progressive Blackjack, Lucky Lucky și 21+3 pentru fiecare dintre mâinile dvs. care are un pariu obișnuit plasat.
 • Puteți să faceți clic pe ȘTERGERE PARIURI pentru a șterge toate pariurile de pe masă.
 • Făcând clic pe DUBLARE, veți dubla fiecare pariu plasat pe masă.
 • Faceți clic pe ANULARE pentru a elimina ultimul pariu de pe masă.
 • Limitele minimă și maximă ale pariului depind de nivelul dvs. VIP și sunt afișate în partea superioară a tabelului. Limitele se aplică doar pariului inițial. Acțiunile care necesită un pariu suplimentar (Divizare, Asigurare și Dublare) pot fi folosite în continuare, chiar dacă ați plasat un pariu egal cu pariul maxim.
 • Faceți clic pe butonul ÎMPĂRȚIRE pentru a împărți cărțile. Sunt împărțite 2 cărți pentru fiecare dintre mâinile jucătorului și pentru mâna dealerului. Cărțile sunt împărțite în sensul acelor de ceasornic, pentru fiecare mână în parte, prima carte fiind împărțită mâinii aflată în extrema dreaptă. Ultima carte merge la mâna dealerului și este împărțită cu fața în jos.
 • Dacă jucați mai mult de 1 mână, se acționează pentru fiecare mână în mod separat, începând cu prima mână din dreaptaodată ce au fost împărțite cărțile.
 • În cazul în care cartea cu fața în sus a dealerului este un As, vi se oferă asigurare. Faceți clic pe ACCEPTARE pentru a asigura o mână în cazul în care dealerul face Blackjack sau faceți clic pe Se aplică pentru toate și apoi faceți clic pe ACCEPTARE pentru a asigura toate mâinile. Dacă nu doriți asigurare, faceți clic pe REFUZARE pentru a refuza pentru o mână sau faceți clic pe Se aplică pentru toate și apoi faceți clic pe REFUZARE pentru a refuza asigurarea pentru toate mâinile.
 • Dacă primele dvs. 2 cărți au aceeași valoare, puteți diviza mâna apăsând DIVIZARE.
 • Faceți clic pe ÎNCĂ O CARTE pentru a cere încă o carte sau faceți clic pe DUBLARE pentru a vă dubla pariul și pentru a primi o a treia carte. Dacă nu mai doriți alte cărți, faceți clic pe STAU.
 • Vă rugăm să rețineți că Asigurare, Dublare și Divizare necesită un pariu suplimentar. Dacă soldul dvs. nu este suficient pentru a acoperi aceste pariuri, va trebui să mai depuneți bani pentru a utiliza aceste opțiuni.
 • Atunci când v-ați jucat ultima mână, cartea cu fața în jos a dealerului este dezvăluită și dealerul mai poate trage cărți, în conformitate cu regulile de joc.
 • Atunci când dealerul a încetat să mai ia carte, fiecare dintre mâinile dvs. este comparată cu mâna dealerului. Dacă mâna dvs. are o valoare mai mare decât cea a dealer-ului și nu a depășit 21, atunci dvs. ați câștigat mâna respectivă.
 • Dacă valoarea unei mâini este de 22 sau mai mult, atunci este bust (se aruncă) și pierde automat.
 • Dacă doriți să jucați încă o rundă, plasați pariurile astfel cum este descries mai sus sau faceți clic pe REPARIERE pentru a plasa aceleași pariuri ca în runda anterioară, apoi faceți clic pe ÎMPĂRȚIRE pentru a împărți cărțile. Faceți clic pe REPARIERE ȘI ÎMPĂRȚIRE pentru a plasa aceleași pariuri ca în runda anterioară sau pe DUBLARE ȘI ÎMPĂRȚIRE pentru a plasa pariuri dublate față de runda anterioară și a împărți cărțile imediat.
 • Când plasați un pariu obișnuit, butonul TOATE PARIURILE va apărea pentru mâna respectivă.

BUTOANE

TOATE PARIURILE – Plasați toate pariurile auxiliare pe o mână, dintr-o dată, cu jetonul selectat. Valoarea pariului auxiliar progresiv este fixă.

ÎMPĂRȚIRE - Se împart cărțile.

ȘTERGERE PARIURI - Ștergeți toate pariurile de pe masă.

ANULARE – Elimină ultimul pariu.

ÎNCĂ O CARTE - Cereți încă 1 carte.

STAU - Nu mai cereți cărți și încheiați turul.

DUBLARE – Atunci când nu a fost împărțită nicio carte, acest buton dublează toate pariurile de pe masă. Atunci când au fost deja împărțite cărți, acest buton dublează pariul pe mâna selectată și cere o a treia și ultimă carte.

DIVIZARE – Desparte mâna în două dacă aveți o pereche.

REPARIERE - Plasați același pariu ca în runda anterioară.

REPARIERE ȘI ÎMPĂRȚIRE - Plasați același pariu ca în runda anterioară și împărțiți cărțile.

DUBLARE ȘI ÎMPĂRȚIRE – Acest buton dublează pariurile din runda anterioară și împarte cărțile.

ACCEPTARE – Faceți clic pentru a accepta asigurarea pentru mâna curentă împotriva posibilității ca dealerul să aibă Blackjack.

REFUZARE – Faceți clic pentru a refuza asigurarea pentru mâna curentă împotriva posibilității ca dealerul să aibă Blackjack.

Se aplică pentru toate – Faceți clic pentru a accepta sau pentru a respinge asigurarea pentru toate mâinile împotriva posibilității ca dealerul să aibă Blackjack.

REGULI

Scopul jocului All Bets Blackjack este de a obține o mână care însumează 21 sau mai aproape de 21 decât mâna dealerului, fără a depăși 21.

Valoarea unei mâini este suma valorilor individuale ale cărților. Blackjack este cea mai bună mână și este alcătuită din două cărți: Un as și orice carte de 10 puncte. Blackjack bate scorul de 21.

Puteți alege între 1 și 3 mâini pe care să jucați într-o rundă de joc. Mâinile alese sunt jucate în sens orar, începând de la prima mână din dreapta. Mâna dealerului se joacă ultima. Puteți diviza, dubla sau cere asigurare, exact ca la jocul standard de Blackjack.

All Bets Blackjack este o variantă a jocului Blackjack, cu următoarele reguli:

 • Sunt folosite 6 pachete de cărți. După fiecare rundă, cărțile folosite sunt introduse înapoi în pachet, iar pachetul este amestecat.
 • Așii au fie valoarea 1, fie 11, cărțile cu imagini au valoarea 10 și cele cu numere au valoarea indicată pe ele.
 • Jucătorul nu poate să împartă o mână divizată.
 • Se trage doar 1 carte pentru fiecare As dintr-o mână divizată.
 • Jucătorul poate dubla după ce a divizat.
 • Dealerul nu va verifica automat dacă a făcut Blackjack, indiferent de valoarea primei cărți cu fața în sus a dealerului.
 • Un As și o carte de 10 puncte după o divizare este considerată 21, iar nu Blackjack.
 • Blackjack plătește de 1,5 ori valoarea pariată (3 la 2).
 • Dacă valoarea totală a cărților jucătorului este mai aproape de 21 decît valoarea cărților dealerului după ce acesta a încetat să mai ia carte, jucătorul câștigă suma pariului (1 la 1).
 • Dacă totalul cărților jucătorului este mai mare de 21, mâna jucătorului este “bust“ (se aruncă), iar jucătorul pierde automat pariul pentru acea mână.
 • Dacă jucătorul și dealerul au același număr total de puncte (între 17 și 21), niciunul nu câștigă, iar pariul jucătorului îi este returnat între-un “push”.
 • Dealerul trage întotdeauna carte până la 16. Dealerul stă atunci când mâna sa are valoarea de 17 sau mai mare (inclusiv 17 moale). Dealerul nu trage carte atunci când jucătorul este “bust“.
 • Dacă prima carte a dealerului este un As, iar jucătorul dublează și dealerul dezvăluie un Blackjack, atunci jucătorul pierde pariul dublu.
 • Dacă prima carte a dealerului are o valoare de 10 puncte, iar jucătorul dublează și dealerul dezvălui un Blackjack, atunci pariul dublat este returnat jucătorului.
 • Blackjack bate scorul de 21.

DIVIZARE

Dacă primele 2 cărți ale dvs. au aceeași valoare, atunci le puteți diviza în 2 mâini separate. Cea de-a doua mână va beneficia de același pariu ca cel din mâna de origine. Apoi trageți cărți suplimentare pentru fiecare mână. Puteți cere oricâte cărți doriți pentru fiecare mână divizată, cu excepția situației în care divizați doi ași (caz în care primiți doar 1 carte în plus pentru fiecare as în parte). Dacă primiți un As și o carte de 10 puncte după o divizare, această combinație este considerată 21, iar nu Blackjack.

DUBLARE

Vă puteți dubla pariul pe o mână înainte de a cere o a treia carte. Nu vă puteți dubla pariul pe o mână după ce ați primit a treia carte. După dublarea unui pariu, o a treia și ultimă carte vă va fi împărțită automat. Puteți dubla pe toate mâinile, dacă doriți. Vă puteți dubla pariul și pe o mână divizată.

ASIGURARE

În cazul în care prima carte cu fața în sus a dealerului este un As vă va fi oferită posibilitatea de a vă asigura fiecare dintre pariurile obișnuite pentru situația în care dealerul face Blackjack. Dacă alegeți Asigurarea, atunci o sumă egală cu jumătate din pariul dvs. original va fi dedusă din sold și plasată separat pe masă. Dacă dealerul face Blackjack, primiți 2 la 1 pe asigurarea dvs. Dacă dealerul nu are Blackjack, pierdeți valoarea asigurării. Asigurarea nu afectează pariurile laterale.

CHARLIE DE 10 CĂRȚI

Teoretic este posibil ca jucătorul să tragă 10 cărți fără să se ardă. În acest caz, mâna jucătorului câștigă automat, cu excepția cazului în care dealerul are Blackjack. Charlie de 10 cărți se aplică și la o mână divizată.

PARIURI LATERALE

Un pariu lateral este un pariu plasat suplimentar față de pariurile obișnuite, în scopul de a obține un câștig suplimentar, chiar dacă mâna obișnuită este necâștigătoare. Raportul de plată al pariului lateral depinde de combinația pe care o formează cărțile.

Pariurile secundare nu pot fi plasate fără a se plasa un pariu obișnuit. Toate tipurile de pariuri laterale pot fi plasate simultan.

TOP 3

Plasați pariul auxiliar Top 3 pe zona de pariere TOP 3 adiacentă oricărei zone de pariere obișnuită care conține un pariu obișnuit.

 • Un pariu auxiliar TOP 3 plătește atunci când prima carte cu fața în sus a dealerului și cele două cărți inițiale ale jucătorului formează Trei bucăți din aceeași suită, Chintă la culoare sau Trei bucăți.
Câștiguri Pays
SUITĂ DE TREI DE ACELAȘI FEL 500:1
CHINTĂ LA CULOARE 180:1
TREI BUCĂȚI 90:1

PERFECT PAIRS

Plasați pariul auxiliar Perfect Pairs pe zona de pariere PERFECT PAIRS adiacentă oricărei zone de pariere obișnuită care conține un pariu obișnuit.

Un pariu Perfect Pairs plătește atunci când primele două cărți ale dvs. formează o Pereche perfectă, o Pereche la culoare sau o Pereche roșu/negru.

 • O Pereche perfectă înseamnă 2 cărți de aceeași suită și de aceeași valoare (de exemplu, doi 4 de caro).
 • O Pereche la culoare înseamnă 2 cărți de aceeași valoare și de aceeași culoare, dar de suite diferite (de exemplu, 4 de caro și 4 de cupă).
 • O Pereche roșu/negru înseamnă 2 cărți de aceeași valoare, dar de suite și culori diferite (de exemplu, 4 de caro și 4 de pică).
Câștiguri Pays
PERFECT 25:1
COLORATĂ 12:1
ROȘU/NEGRU 6:1

BUSTER BLACKJACK

Plasați pariul auxiliar Buster Blackjack pe zona de pariere BUSTER BLACKJACK adiacentă oricărei zone de pariere obișnuită care conține un pariu obișnuit.

Pariul Buster Blackjack se plătește când dealerul depășește. Cu cât dealerul are mai multe cărți în mâna arsă, cu atât va fi mai mare plata.

Câștiguri Pays
3 SAU 4 CĂRȚI 2:1
5 CĂRȚI 4:1
6 CĂRȚI 18:1
7 CĂRȚI 50:1
8+ CĂRȚI 250:1
7 CĂRȚI CU BLACKJACK 800:1
8+ CĂRȚI CU BLACKJACK 2000:1

Formatul raportului de plată folosit în tabelul de mai sus arată că, atunci când câștigați pariul auxiliar, primiți înapoi câștigul, plus o sumă reprezentând un multiplu al pariului.

Ultimele 2 rânduri din tabelul de plăți reprezintă faptul că dealerul trebuie să se ardă (7/8+) și jucătorul trebuie să aibă Blackjack.

PROGRESSIVE BLACKJACK

Plasați pariul auxiliar Progressive Blackjack pe zona de pariere PROGRESSIVE BLACKJACK adiacentă oricărei zone de pariere obișnuită care conține un pariu obișnuit.

Un procent din fiecare pariu auxiliar Progressive Blackjack merge către fondul jackpotului progresiv. Pariul auxiliar Progressive Blackjack plătește atunci când obțineți o combinație de cărți câștigătoare, listată în tabelul de plăți de mai jos. Cea mai mare plată Progressive Blackjack este jackpotul progresiv și se câștigă atunci când primiți 4 ași consecutivi din aceeași suită, începând cu prima carte din mână.

Notă: pentru toate câștigurile Progressive Blackjack, combinația de cărți (de la 1 la 4 ași) trebuie să fie consecutivă și să înceapă de la prima carte din mână. Aceste câștiguri se acordă la sfârșitul rundei, iar dacă ați divizat mâna, acestea se calculează separat pentru fiecare dintre noile mâini.

Câștiguri Pays
Din aceeași suită AAAA JACKPOT
Din aceeași suită AAA × 5000
Din suite diferite AAAA × 2500
Din suite diferite AAA × 250
Din aceeași suită AA × 100
Din suite diferite AA × 50
ORICARE × 5

Jackpotul pentru acest joc funcționează în felul următor:

Seed (de la ce sumă pornesc jackpoturile):

50 000 × mărimea pariului jackpot.

Rată de contribuție (ce procentaj din fiecare pariu intră în Jackpot):

3%

Condiție de câștig (ce rezultat trebuie să aveți pentru a câștiga Jackpotul):

Patru ași consecutivi din aceeași suită, începând cu prima carte din mână.

Cerințe de câștig (ce vă trebuie pentru a fi eligibil pentru Jackpot):

Plasați pariul Jackpot progresiv.

LUCKY LUCKY

Plasați pariul auxiliar Lucky Lucky pe zona de pariere LUCKY LUCKY adiacentă oricărei zone de pariere obișnuită care conține un pariu obișnuit.

Acest pariu auxiliar este câștigător dacă primele dvs. 2 cărți și prima carte a dealerului formează o combinație 777 din aceeași suită, 678 din aceeași suită, 777 din suite diferite, 678 din suite diferite, 21 din aceeași suită, 21 din suite diferite, oricare 20 sau oricare 19.

Combinațiile 777 în suită, 678 în suită, 777 fără suită, 678 fără suită, 21 în suită, 21 fără suită, Oricare 20 și Oricare 19 se plătesc conform tabelului de plăți de mai jos..

Câștiguri Pays
DIN ACEEAȘI SUITĂ 777 200:1
DIN ACEEAȘI SUITĂ 678 100:1
DIN SUITE DIFERITE 777 50:1
DIN SUITE DIFERITE 678 25:1
DIN ACEEAȘI SUITĂ 21 15:1
DIN SUITE DIFERITE 21 3:1
ORICARE 20 2:1
ORICARE 19 2:1

21+3

Plasați pariul auxiliar 21+3 pe zona de pariere 21+3 adiacentă oricărei zone de pariere obișnuită care conține un pariu obișnuit.

Pariul auxiliar 21+3 plătește dacă primele două cărți ale dvs. împreună cu prima carte a dealerului formează Culoare, Chintă, Trei bucăți, Chintă la culoare sau Trei bucăți de aceeași suită.

Combinațiile 21+3 se plătesc conform tabelului de plăți de mai jos.

Câștiguri Pays
SUITĂ DE TREI DE ACELAȘI FEL 100:1
Chintă la culoare 40:1
TREI BUCĂȚI 30:1
CHINTĂ 10:1
Flush 5:1

Formatul raportului de plată folosit aici înseamnă că, atunci când câștigați, primiți înapoi câștigul, plus plus o valoare reprezentând un multiplu al pariului.

Notă privind deconectările: dacă pierdeți conexiunea la Internet în timpul jocului, conectați-vă din nou la cazino. Veți fi direcționat automat înapoi la joc și îl puteți continua din punctul în care s-a întrerupt. Dacă deschideți din nou jocul fără să vă conectați la cazino, jocul începe de la început. În ambele cazuri, vi se plătesc câștigurile anterioare.

Pentru a verifica rezultatele jocurilor dvs. trecute sau pentru a găsi detalii suplimentare despre jocuri recente, apăsați butonul Istoric, aflat în Meniu. Folosiți numele de utilizator și parola dvs. obișnuită pentru a vă conecta și a verifica rezultatele rundelor anterioare atât pe versiunea desktop, cât și pe versiunea mobilă a jocului.

Notă privind defectiuni tehnice care afecteaza jocul: orice defectiuni tehnice care afecteaza jocul anulează toate plățile și jocurile.

Notă privind pariurile nesoluționate: pariurile nesoluționate devin nule după 90 de zile.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) este de 99,58%.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) pentru pariul auxiliar Lucky Lucky este de 96,05%.

Procentul teoretic de returnare la jucător (RTP) pentru pariul auxiliar 21+3 este de 95,38%.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) pentru pariul auxiliar Progressive Blackjack este de 95,55%.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) pentru pariul auxiliar Perfect Pairs este de 93,89%.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) pentru Top 3 este de 93,70%.

Procentajul teoretic de returnare la jucător (RTP) pentru pariul auxiliar Buster Blackjack este de 93,79%.

Ultima actualizare: 07.01.2020