Blackjackfortunespinnerpro

Blackjack Fortune Spinner Pro

 

main.screen.desk-min

 

OBIECTIVUL JOCULUI:

 

Blackjack Fortune Spinner Pro este o variantă a jocului Blackjack standard care prezintă jocul secundar Fortune Spinner. Acest joc vă permite să jucaţi până la trei mâini de Blackjack simultan, una după alta. Obiectivul este să acumulaţi cărţi pentru a obţine un total de 21 sau cât mai aproape posibil de 21, fără a depăşi această valoare. Fortune Spinner este un pariu suplimentar acordat jucătorului atunci când pariul este plasat pe zona Fortune Spinner și jucătorul atinge un blackjack pe aceeași mână (Totalul de 21 cu primele 2 cărți distribuite jucătorului). Valoarea unei mâini este suma valorilor punctelor tuturor cărţilor din mâna respectivă.

 

CUM JUCAȚI:

 

 • Acest joc poate fi jucat cu până la trei mâini. Pentru a juca, trebuie să plasați un pariu pe cel puțin una din mâinile dvs. Fiecare mână poate avea o sumă de pariere diferită.
 • Pentru a plasa un pariu, apăsaţi pe jetonul din partea stângă jos a ecranului pentru a selecta valoarea jetonului. Dați clic pe una din zonele disponibile de pariere (3 cercuri) pentru a plasa pariul. De fiecare dată când dați clic, pariurile vor crește cu valoarea jetonului selectat.
 • Pariul secundar poate fi plasat în zonele de pariere 'Pariul Fortune Spinner' în dreptul oricăreia din mâinile jucătorului/ pariului secundar al dealer-ului. În fiecare rundă de joc, puteți plasa un pariu secundar ‘Fortune Spinner’ pentru fiecare din mâinile dvs., care au un pariu plasat pe ele..
 • Dați clic pe ȘTERGERE PARIURI pentru a elimina toate pariurile de la masă.
 • Dând clic pe DUBLARE, fiecare pariu plasat la masă va fi dublat.
 • Dați clic pe ANULARE pentru a elimina ultimul pariu plasat de la masă.
 • Limitele de pariere minime și maxime depind de nivelul VIP și sunt afișate în partea de sus a mesei. Limitele se aplică doar la pariul inițial. Acțiunile, care necesită un pariu suplimentar (Împărțire, Asigurare și Dublare) pot fi încă utilizate, chiar dacă ați plasat un pariu egal cu pariul maxim.
 • Apăsaţi pe DEAL pentru a distribui cărțile. 2 cărți vor fi distribuite la fiecare din mâinile jucătorului, pentru care s-a plasat un pariu și la mâna dealerului. Cărțile sunt distribuite în sensul acelor de ceasornic, câte una simultan la fiecare mână pe rând. Prima carte va merge la prima mână din dreapta a jucătorului. Ultima carte merge în mâna dealerului și e distribuită cu fața în jos.
 • Dacă jucați mai mult de o mână, acțiunile vor fi realizate pentru fiecare mână separat, pornind de la prima mână din dreapta, odată ce cărțile au fost distribuite.
 • În cazul în care cartea cu fața în sus a dealerului este un As, vi se va oferi o asigurare. Apăsaţi pe ACCEPT pentru a asigura o mână față de Blackjackul dealerului sau apăsaţi pe REFUZARE la fiecare mână, dacă nu doriți asigurare. Imediat ce butonul ACCEPT sau REFUZARE e selectat, butonul APLICĂ LA TOATE nu va fi afișat pentru mâinile rămase. Pentru a accepta sau respinge asigurarea pentru toate mâinile simultan, comutați butonul APLICĂ LA TOATE pe culoarea verde și apoi apăsaţi pe butonul ACCEPT sau REFUZARE. Acest fapt se aplică și pentru scenariul „EVEN MONEY?” .
 • Dacă primele două cărți au aceeași valoare, vă puteți împărți mâna, apăsând pe ÎMPĂRȚIRE.
 • Apăsaţi pe TRAGE CARTE pentru a solicita o nouă carte sau pe DUBLARE pentru a vă dubla pariul și a primi o a treia carte. Dacă nu mai doriți cărți, dați clic pe OPRIRE.
 • Vă rugăm să aveți în vedere că asigurarea, dublarea și împărțirea necesită un pariu suplimentar. Dacă soldul nu dispune de fonduri suficiente pentru a acoperi aceste cheltuieli, va trebui să depuneți mai mulți bani pentru a utiliza aceste opțiuni.
 • Odată ce ați jucat mâna finală, dealerul va dezvălui cartea sa cu fața în jos și poate lua cărți suplimentare, în conformitate cu regulamentul.
 • Dacă dealerul a încetat să mai ia cărți, fiecare din mâini este comparată cu mâna dealerului. Dacă mâna are o valoare mai mare decât cea a dealerului și nu a depășit valoarea 21, veți câștiga respectiva mână.
 • Dacă orice valoare a unei mâini ajunge la 22 sau o depășește, atunci se ajunge la "bust" și automat la pierdere.
 • Dacă doriți să jucați o nouă rundă, plasați pariuri după cum e descris mai sus sau apăsaţi pe REPARIERE pentru a plasa aceleași pariuri ca în runda anterioară, apoi apăsaţi pe DEAL pentru a distribui cărțile. Apăsaţi pe REBET & DEAL (REPARIERE ȘI DEAL) pentru a plasa aceleași pariuri ca în runda anterioară sau DOUBLE & DEAL (DUBLARE & DEAL) pentru a plasa paruri duble din runda anterioară și distribuiți cărți imediat.
 • Balonul explicativ va fi afișat pentru o secundă, reamintind jucătorului să parieze pe pariul suplimentar
 • PARIU: Valoarea totală a pariului este afişată sub PARIU în partea stângă jos a ecranului de joc.
 • SOLD: Soldul de joc rămas, după plasarea pariului dorit, este afişat în contorul SOLD, de ex. soldul curent al jocului minus pariul total plasat. 
 • CÂȘTIG: Valoarea totală a câștigului este afișată în contorul CÂȘTIG din partea dreaptă jos a ecranului.
 • Volum:vol-up.-min Pictograma va porni sunetul jocului. Dați clic pevol-dwn-min pentru a opri sunetul şi vice-versa.

 

BUTOANE:

DEAL – Distribuiți cărțile.

ȘTERGERE PARIURI – Ștergeți toate pariurile de la masă.

ANULARE – Eliminați ultimul pariu.

TRAGE CARTE – Mai cereți o carte.

OPRIRE – Nu mai trageți cărți și finalizați runda.

DUBLARE – Dacă încă nu au fost distribuite cărți înainte să începeți jocul, acest buton dublează toate pariurile de la masă. Odată ce cărțile au fost distribuite, acest buton dublează pariul la mâna selectată și necesită o carte finală.

ÎMPĂRȚIRE – Împărțiți mâna în două, dacă aveți o pereche.

REPARIERE – Plasați aceleași pariuri ca în runda anterioară.

REPARIERE ȘI DEAL – Plasați aceleași pariuri ca în runda anterioară și distribuiți cărțile.

DUBLARE ȘI DEAL – Dublați-vă pariurile din runda anterioară și distribuiți cărțile.

ACCEPT – Apăsaţi pentru a accepta asigurarea și protejați-vă pariul din mâna curentă, în cazul în care dealerul are Blackjack.

REFUZARE – Apăsaţi pentru a respinge asigurarea în fața Blackjackului dealerului și săriți peste protejarea pariului în mâna curentă.

APLICĂ LA TOATE – Apăsaţi pe accept sau refuzare a asigurării pentru toate mâinile față de Blackjackul dealerului.

 

REGULI:

 • Obiectivul la Blackjack Fortune Spinner este acela de a obţine o mână a cărei valoare totală este 21 sau mai aproape de 21 decât mâna dealerului fără a depăşi valoarea 21.
 • Valoarea mâinii este suma valorii cărților individuale. Blackjack reprezintă cea mai mare mână și este alcătuită din două cărți: un as și orice carte de 10. Blackjack-ul bate scorul de 21.
 • Puteți alege între 1 și 3 mâini pentru a juca într-o rundă. Mâinile selectate sunt jucate în sensul acelor de ceasornic, începând de la prima mână din dreapta. Mâna dealerului este jucată ultima. Puteți împărți, dubla și lua asigurare, la fel ca în cadrul jocului standard de Blackjack.

Blackjack Fortune Spinner este o variantă de Blackjack cu următoarele reguli:

 • Sunt utilizate 8 seturi de cărți. După fiecare rundă, cărțile utilizate sunt returnate în pachet, iar acesta e amestecat.
 • Așii valorează 1 sau 11, cărțile cu fața în sus au valoarea 10 , iar cărțile cu numere au valoarea imprimată.
 • Jucătorul nu poate împărți o mână împărțită.
 • Doar o singură carte e extrasă la fiecare as într-o mână împărțită.
 • Jucătorul poate dubla după împărțire.
 • Dealerul nu va verifica automat dacă are Blackjack, indiferent de valoarea primei cărți cu fața în sus a acestuia.
 • Asul și o carte cu valoarea 10 după împărțire sunt considerate 21, dar nu formează Blackjack.
 • Blackjack plătește de 1.5 ori valoarea pariului (3 la 2).
 • Dacă valoarea totală a cărților jucătorului este mai apropiată de 21 decât a dealerului, după ce dealerul a încetat să mai ia cărți, jucătorul câștigă valoarea pariului (1 la 1).
 • Dacă valoarea totală a cărților jucătorului depășește 21, mâna jucătorului e “bust”, iar jucătorul pierde automat pariul din respectiva mână.
 • Dacă jucătorul și dealerul au același punctaj total (17 la 21), niciunul din ei nu câștigă, iar pariul jucătorului e returnat jucătorului într-un “Push”.
 • Dealerul trage carte întotdeauna până la 16. Dealer-ul se oprește când mâna lui are valoarea 17 sau mai mare (inclusiv soft 17). Dealerul nu trage carte, dacă jucătorul e “bust”.
 • Blackjack-ul bate scorul de 21.

 

ÎMPĂRȚIRE:

Dacă aveți 2 cărți de aceeași valoare (de ex. pereche, doi de 7, doi de 10, etc.), puteți opta să le ÎMPĂRȚIȚI în două mâini separate cu un pariu suplimentar, același ca pariul mâinii inițiale. Dealerul va distribui acum o carte pentru fiecare din aceste două mâini. Puteți trage câte cărți doriți la fiecare mână împărțită, cu excepția cazului în care împărțiți 2 ași (în acest caz, primiți doar o carte suplimentară pentru fiecare as). Dacă primiți un as și o carte cu valoarea 10 într-o mână împărțită, se consideră valoarea 21, însă nu se formează Blackjack. Puteți împărți o singură dată, chiar dacă o mână împărțită este împerecheată. 

DUBLARE:

Vă puteți dubla pariul la o mână, înainte de a lua a treia carte. Nu puteți dubla pariul la o mână după luarea celei de-a treia cărți. După dublarea unui pariu, vi se va distribui automat cartea finală. Puteți dubla la toate mâinile, dacă doriți. Vă puteți de asemenea dubla pariul la o mână împărțită.

ASIGURARE:

Dacă prima carte cu fața în sus a dealerului este un as, veți avea șansa să asigurați fiecare din pariurile obișnuite în fața Blackjack-ului dealerului. Dacă luați asigurare, atunci valoarea egală cu jumătate din valoarea pariului inițial va fi dedusă din sold și plasată separat la masă. Dacă dealerul are Blackjack, atunci pariul cu asigurare plăteşte 2:1 şi veţi pierde pariul iniţial. Dacă dealerul nu are Blackjack, veți pierde pariul cu asigurare, iar jocul va continua cu pariul mâinii inițiale. Asigurarea nu afectează pariurile secundare.

EVEN MONEY (PLATĂ EGALĂ):

Dacă dealer-ul are un As, iar jucătorul are un BLACKJACK jucătorul are opțiunea “EVEN MONEY”. Dați clic pe ACCEPT la această mână, iar jucătorul va primi aceeași valoare (1:1) pentru Blackjack, fără ca respectiva carte cu fața în jos să fie afișată, protejând astfel jucătorul de un posibil Blackjack al dealerului. Jucătorul poate de asemenea da clic pe REFUZARE pentru mâna lui. Dacă dealer-ul nu are un Blackjack, jucătorul va fi plătit într-o proporție normală de 3:2 la Blackjackul său.

 • Doar dacă primele două cărţi distribuite sunt un As şi o carte cu valoarea 10, mâna formează un BLACKJACK şi plăteşte 3:2, dacă îl învinge pe dealer. Însă dacă și dealer-ul are BLACKJACK , rezultatul este PUSH.
 • Dacă aveți un As și o carte cu valoarea 10 după împărțire, mâna are doar valoarea 21 și nu formează un BLACKJACK. Dacă mâna cu valoarea 21 câștigă, aceasta va fi plătită la cote de 1:1.
 • Dacă mâna dealer-ului este completă, rezultatele sunt afișate atât pe cărțile dealer-ului, cât și pe cele ale jucătorului.
 • APLICĂ LA TOATE Butonul de comutare nu va fi afișat, dacă oricare din mâini formează un BLACKJACK.

Efecte sonore:

Jucătorul va putea auzi sunete dublate în următoarele cazuri:

Dublare Dublajul va fi auzit atunci când apăsaţi pe butonul de „Dublare”.

Asigurare Dublajul va fi auzit, odată ce se oferă asigurarea.

Dvs. câștigați Dublajul va fi auzit odată ce câștigați orice mână normală.

Bust Dublajul va fi auzit odată ce mâna dealerului sau a jucătorului este „bust” (pierde).

Blackjack Dublajul va fi auzit, odată ce dealerul sau jucătorul are un Blackjack.

Număr total cărți Dublajul va fi auzit la fiecare mână odată ce cărțile sunt distribuite și la final.

Push Dublajul va fi auzit odată ce se acordă un Push.

PARIURI SECUNDARE:

Un pariu secundar este o miză, pe care o puteți face dincolo de pariul din jocul obișnuit pentru a obține un câștig suplimentar. Fiecare mână (a jucătorului/a dealer-ului) are o opțiune de pariu secundar în cadrul căreia jucătorul poate plasa un pariu suplimentar.

              Fortune Spinner:

Puteţi plasa un pariu secundar „Fortune Spinner” în zona de pariere „Fortune Spinner”, aflată sub fiecare zonă obişnuită de pariere, pentru fiecare dintre mâinile, care are un pariu obişnuit plasat pe aceasta cu partea dealer-ului. Acest tip de pariu secundar câștigă atunci când primele două cărți din mâna jucătorului/dealer-ului formează un Blackjack. După ce mâna jucătorului/dealer-ului primește un Blackjack, atunci acestuia i se acordă o învârtire a roții. Roata este formată din multiplicatori, care variază între 5 și 1.000. Multiplicatorul acordat la învârtirea roții se înmulțește cu pariul plasat pe „Fortune Spinner” și este acordat jucătorului. Valoarea pariului plasat pe jocul principal sau în alte mâini din joc nu are niciun efect asupra acestui premiu. Pariurile secundare nu pot fi efectuate fără plasarea unui pariu obișnuit. Toate pariurile secundare pot fi plasate în același timp.

Limite de pariere:

 • Jucătorul poate alege unul dintre cele 3 niveluri de miză (miză scăzută, miză expertă și  niveluri de miză VIP).
 • Valoarea minimă și cea maximă a pariului depinde de nivelul de miză selectat de jucător.
 • Nivelul implicit de miză este nivelul de miză expert.

 

COMENZILE PANOULUI DE NAVIGARE:

gamble.desk-min

 • Faceți clic pe „Joc responsabil” pentru a naviga spre pagina de Joc Responsabil.
 • Daţi clic pe Istoric joc pentru a vedea istoricul jocurilor jucate.
 • Daţi clic pe Reguli de joc pentru a vizualiza regulile de joc.
 • Dați clic pe butonul Depunere' deposit.desk-min pentru a depune în cont.
 • Faceți clic pe „Joc real/virtual” pentru a trece de la modul pe bani reali la cel pe bani virtuali.
 • Funcția Istoric joc este aplicabilă doar pentru jocul pe bani reali.
 • Regulile jocului sunt identice atât în formatul de joc pe bani reali, cât și în cel pe bani virtuali.

 

TABELA DE PLĂȚI:

TABELĂ DE PLĂŢI

Câştiguri

Plătește

Mână câștigătoare

1:1

Asigurare

2:1

blackjack

3:2

Push

Pariu returnat

EVEN MONEY (PLATĂ EGALĂ)

Accept

1:1

Refuzare

3:2

 

Formatul plății utilizat aici arată faptul că, atunci când câștigați, primți pariul înapoi plus o valoare, care e multiplul pariului. Exemplu: Dacă un pariu de 1 e plasat pe orice mână și câștigați un Blackjack, atunci 1 (pariu) + 1,5 (câștig) = 2,5 valoarea câștigului e creditată soldului pentru respectiva mână.

CÂȘTIG PENTRU JUCĂTOR:

 • Rata teoretică a plății către jucător la jocul principal de Blackjack este de 99,49%.
 • Rata teoretică a plăților către jucător pentru pariul secundar Fortune Spinner este de 94,14%.

Întrebări frecvente:

1. Nu am putut încheia jocul. Ce ar trebui să fac?

 • Dacă sunteţi deconectat în timpul jocului Blackjack Fortune Spinner după ce aţi executat toate acţiunile necesare şi nu mai este solicitată nicio acţiune din partea dvs. pentru a continua jocul, atunci jocul este considerat încheiat, iar după ce vă autentificaţi din nou, puteţi verifica detaliile jocului la rubrica „Istoric joc”.
 • Dacă vă deconectaţi în momentul în care jocul aşteaptă acţiunea jucătorului, de exemplu, după o distribuire, veţi fi rugat să încheiaţi jocul imediat ce vă autentificaţi din nou. După încheierea jocului incomplet, puteţi continua jocul, sau puteţi selecta alt joc la alegere.

2. Ce ar trebui să fac, dacă soldul este prea mic pentru a putea plasa un pariu?

 • Daţi clic pe butonul „Depunere” deposit.desk-mindin partea de jos a ecranului de joc și depuneți.

 

3.  Defecțiunile anulează toate plățile și jocurile

 

4. Dacă problemele persistă, contactaţi Serviciul Clienți, care vă stă la dispoziţie 24/7.

 

 Data ultimei modificări: 14/04/2020.